Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VOYAGE TORBA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Club Voyage Torba este localizat la 6 km de Bodrum si la 30 km de aeroportul din Bodrum. A fost construit in 1985 (timp in care au crescut gradini botanice bogate) si renovat in 2009 si are o suprafata de 52.000 mp.

Facilitati cazare: Este format din bungalow-uri situate in gradina, pe un teren plat, fara scari si izolat de zgomot. Este recomandat in special familiilor cu copii. Toate camerele au aer conditionat individual, baie cu dus si cada, uscator de par, telefon cu linie directa, minibar (reumplut zilnic cu racoritaore si apa), seif, TV LCD, canal pentru muzica.

Camerele standard si familial nu au tarife diferentiate pentru vedere la mare sau vedere la gradina. Ele se repartizeaza la receptie, in ziua sosirii, in functie de disponibilitate.
Bungalow Standard Garden/Land view (standard room): cu vedere la gradina / cu vedere la uscat are o suprafata de aproximativ 20 m2, o capacitate de maxim 2 adulti (in camerele fara canapea) sau de maxim 3 adulti (in camerele cu canapea).
Bungalow deluxe Sea/Pool view: cu vedere la mare/ la piscina are o suprafata de aproximativ 30.3 m2, are 1 dormitor si un balcon de 13.5 m2; au pardoseala din marmura, DVD player, sistem de muzica, dus cu hidromasaj si cada, piscina privata cu platforma proprie. Au o capacitate de minim 1 persoana, maxim 2 adulti+1 copil (de maxim 6 ani).
Bungalow family Garden View: cu vedere la gradina; Sea View: cu vedere la mare; Pool View: cu vedere la piscina; Land View: cu vedere la uscat are 33 m2, sunt formate din 2 dormitoare cu pardoseala din gresie si balcon. Capacitatea camerei este de minim 3 persoane, maxim 4 persoane.
Standard Sea View: in apropierea marii, la etaj, gresie, minibar, seif, lcd tv, aer conditionat individual, uscator de par, dvd player, vedere spre piscina, piscina privata, doar pat french in camera.
Family Sea View: in apropierea marii, parter, 2 camere, gresie, minibar, seif, lcd tv, aer conditionat, uscator de par, dvd player, vedere spre piscina, piscina privata.Acces direct la piscina, din balcon; in camera 1 pat french si 2 paturi single.

Hotelul are 7 baruri (Lobby Bar, Beach Bar, Aqua Bar, Panorama Bar, Ski Bar, Goz Bar, Chaos Disko Bar).

Facilitati hotel:
6 restaurante A`la carte (rezervarea se face intre orele 10.00-14.00): japonez (contra cost), chinezesc, italian, mexican, grecesc, turcesc si patiserie (intre orele 10.00-18.00). Cu plata sunt; serviciile medicale, Are mini club pentru copii intre 4-12 ani, echipa de animatie pentru copii, mini disco cu diverse programe (unele sunt contra cost), scaun special pentru copii in restaurantele a la carte si in cel principa, meniu pentru copii.
Hoelul dispune de 4 tipuri de piscine: Aquapark ( cu 6 tobogane, in interiorul hotelului), piscina Hawai, piscina principala (2 dintre aceste piscine au sectiuni pentru copii si tobogane pentru copii) si piscinele private pentru camerele deluxe.

Sporturi: Gimnastica, aerobic, volei de plaja, tenis, polo, activitati la piscine, darts, billiard 9cu plata), minifotbal, boccia, arc. Sporturi nautice (cu plata): canoe, windsurfing, banana, parasailing, waterski, scufundari. Fara plata sunt canoe si hidrobicicleta.

Activitati: Animatie, muzica live, concerte, discoteca interioara si exterioara, karaoke, programe diferite in fiecare seara in amfiteatru, miniclub pentru copii. Centru spa si de infrumusetare (900 m2) deschis intre 09.00-21.00 si ofera: baie turceasca, diferite masaje.

Plaja: Are o lungime de 280 metri si este cu nisip si un ponton chiar pe mijloc. Este certificata BLUE FLAG. Dispune de cabine de dus si cabine de schimbat pe plaja si 1400 de sezlonguri pe plaja si in jurul piscinelor.

Animale de companie: nu sunt permise.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii

Locatie