Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Torbahan se bucură de o locație pe malul mării, cu vedere la Golful Torba și este la doar 600 m de centrul Torba. Cosmopolita stațiune Bodrum este la 8 km distanță și este ușor accesibila cu transportul public. Aeroportul Milas-Bodrum se află la aproximativ 35 km distanță.

Facilitati camere:
Renovat in 2012, acest hotel boutique are 50 de camere cu un aer local si facilitati moderne. Toate camerele au un interior elegant, cu mobilier alb, pereți albi şi pardoseală din travertin de culoare deschisă. Acestea oferă TV, telefon, minibar, seif şi uscător de păr, wifi. Unele camere au balcon cu vedere la grădină.
- camere standard 18 mp
- camere conectate
- camere superioare (28-35-45 mp) cu dormitor si zona de living cu sofa.

Facilitati hotel:
Restaurantul à la carte serveşte preparate din bucătăria locală şi internațională, precum și o gamă largă de platouri delicioase. Oaspeții pot lua cina pe debarcaderul din lemn, în timp ce admiră apusul soarelui. Barul de lângă piscină are o vedere frumoasă la Golful Torba și oferă cocktail-uri exotice. Alte facilitati: snack bar la piscina, camera de jocuri, schimb valutar, piscina cu sectiune pentru copii, room service, seif, prosoape pentru plaja, inchirieri masini, internet, bar pe plaja, plaja privata cu ponton si sezlonguri.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Wi-Fi

Locatie