Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THOR LUXURY HOTEL & SPA BODRUM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Thor Hotel & Spa ofera servicii de calitate superioara, dispunand de un personal calificat care se straduieste sa transforme vacanta fiecarui turist intr-o experienta de neuitat.

Plaja:
Hotelul deține plajă proprie cu nisip și ponton, beach bar, umbrele, șezlonguri și saltele gratuite.

Sport și agrement:
Printre activitățile de relaxare și distracție gratuite se enumeră: saună, baie cu aburi, baie turcească, volei, baschet, aerobic, mini fotbal, darts, Jacuzzi, tenis de masă, sală de fitness, aqua gym, iar contra contra cost: masaj, scufundări și sporturi nautice.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, TV prin satelit, telefon, balcon, aer condiționat, internet Wi-fi, seif (gratuit), set de ceai și cafea și mini bar (aprovizionat zilnic cu băuturi răcoritoare și bere).

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziția turiștilor un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (cu specific turcesc, italian și cu fructe de mare – gratuit, o dată pe sejur, cu rezervare prealabilă), o piscină exterioară, o piscină interioară, 6 baruri, centru SPA, 3 săli de conferințe, programe de animație, discotecă, muzică live și diverse servicii contra cost: cabinet medical, spălătorie, curățătorie. Umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite la piscină.

Localizare
Hotelul Thor Luxury Hotel&Spa este situat în Golful Usulu, la 6 km de centrul orașului Bodrum și la 25 km de aeroportul Milas. Hotelul este format din 7 clădiri de 4 etaje și 4 vile cu 2 etaje.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Sporturi nautice
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat

Locatie