Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sipark Boutique Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul tip boutique Sipark , reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc sa se bucure de un sejur relaxant pe Riviera turceasca dar, in acelasi timp, sa aiba un acces facil la vestita viata de noapte a oraselor Gumbet si Bodrum.

Localizare: Hotelul se afla in localitatea Gumbet, la 3 km de centrul orasului Bodrum si la 5 km de castelul Bodrum. Aeroportul Millas- Bodrum se afla la 40 km distanta iar plaja din Gumbet la 300m.

Facilitate hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor sai un restaurant A l'a carte, un restaurant principal care serveste micul dejun si cina in regim bufet suedez, cafenea, bar, piscina exterioara cu terasa, sezlonguri si umbrelute. In lobby ul hotelului turistii se pot bucura de o cafenea si magazine, acces gratuit la wi-fi. Parcarea este gratuita in limita locurilor. Pe langa aceste facilitate hotelul mai pune la dispozitia oaspetilor sai birou de schimb valutar, spalatorie, curatatorie si birou de inchirieri masini si biciclete. Echipa de animatie a hotelului organizeaza seri de karaoke, muzica live si disco.

Facilitati camere: Toate cele 39 de camere ale hotelului ofera acces gratuit la wi-fi, balcon, TV cu ecran plat si canale prin satelit, room service 24/7, minibar si uscator de par in baie.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Parcare

Locatie