Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SARPEDOR BOUTIQUE HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Acest hotel de lux este situat pe drumul de la aeroport spre centrul orașului, cu vedere la frumoasa Mare Egee.

Camerele: Camerele sunt mari și au toate balcon sau terasă. Acestea sunt toate decorate la un standard foarte ridicat. Au toate mini-bar, televizoare LCD prin satelit, și video la cerere. Restaurantul servește preparate de înaltă calitate, are vedere fantastică la mare.

Lobby: Acesta este un bungalou separat, care are un birou de receptie din bambus.

General: Camerele sunt construite pe o pantă care duce până la Marea Egee pe 7500 m² de teren și facilitățile sunt proiectate pentru relaxare și întinerire. Oaspeții sunt primiți în hol, care oferă o recepție deschisă 24 de ore pe zi și un serviciu de 24 de ore de check-out, precum și schimb valutar. Oaspeții pot savura o băutură de la bar și sa ia masa în restaurant. Pentru o taxă oaspeții pot profita de asemenea de cameră și servicii de spălătorie. Există o parcare auto pentru cei care sosesc cu mașina.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Parcare

Locatie