Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA QUINTA BY WYNDHAM BODRUM


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul, a cărui renovare completă a camerelor și a zonelor comune s-a desfășurat în anii 2020 și 2021, este deschis pe durata întregului an. Amplasat pe malul mării în Golful cu Steagul Albastru Bardakçı, se află la doar 900 de metri distanță de centrul orașului Bodrum. Această proprietate ocupă o poziție unică și spectaculoasă în Peninsula Bodrum.

Descriere hotel

Hotelul, a cărui renovare completă a camerelor și a zonelor comune s-a desfășurat în anii 2020 și 2021, este deschis pe durata întregului an. Amplasat pe malul mării în Golful cu Steagul Albastru Bardakçı, se află la doar 900 de metri distanță de centrul orașului Bodrum.
Această proprietate ocupă o poziție unică și spectaculoasă în Peninsula Bodrum.
 

Localizare

La Quinta By Wyndham Bodrum este situată de-a lungul golfului Bodrum.
Strada cu baruri se află la 10 minute de mers pe jos. Aeroportul Milas este situat la mai puțin de 34 km de hotelul Mavi.
 

Facilități hotel

Hotelul dispune de o piscină pentru copii și o piscină sezonieră în aer liber. Alte facilități de recreere includ o plajă privată, o saună și un centru de fitness. Oaspeții au la dispoziție o sală de jocuri cu facilități de ping-pong, darts și biliard.

Facilități camere

 Camerele se deschid spre balcoane sau terase mobilate. Unitățile de cazare sunt dotate cu canapele extensibile de o persoană. Televizoarele LED sunt dotate cu canale prin satelit.
Băile includ cadă sau duș, papuci, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.
Oaspeții pot naviga pe internet folosind acces gratuit la internet prin cablu și wireless. În plus, camerele includ fier de călcat/fier de călcat și draperii/draperii opace. Serviciul de menaj este oferit zilnic.