Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAPIMAG RESORT SEA GARDEN

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Hapimag Resort Sea Garden 5* se afla situat la 45 km de aeroport si la 17 km de centrul orasului Bodrum, pe malul marii. Hotelul a fost construit in anul 1994, are o suprafata totala de 191 000 m patrati, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2009.
Hotelul este compus din 4 cladiri cu 3 nivele (45% din camere sunt cu vedere spre mare): 248 de camere tip Standard room (2 camere sunt pentru persoane cu dizabilitati, max. 3 persoane, 23 m patrati), 32 de camere tip Connection room (2 camere standard, max. 6 persoane, 46 m patrati), 3 camere tip Suite room cu 2 camere (dormitor cu usa, living, max. 3 persoane, 46 m patrati).
Animalele de companie sunt acceptate in hotel: pana la 5 kg (la solicitare).
Hotelul Hapimag Resort Sea Garden 5* combina perfect vacantele linistite cu familia cu programele serale de divertisment: discoteca, show-uri si animatie.

Facilitati hotel
Hotelul Hapimag Resort Sea Garden 5* ofera oaspetilor sai restaurant principal, 4 restaurante a la carte (pescaresc, italian, mexican, turcesc, cu rezervare, o masa/sejur de 3 zile/un restaurant - gratuit), 3 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, medic (la solicitare), coafor, lant de magazine, spalatorie, bancomat si 3 sali de conferinte (60 persoane si 220 persoane).
Relaxare si sport: Gratuit: baie turceasca (cu rezervare), sauna, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, tenis de masa, darts, biliard (in aer liber), muzica live (in zile prestabilite) si internet Wi-Fi (in lobby).
Contra cost: masaj, 2 terenuri de tenis cu suprafata de cuart si nisip, nocturna terenului de tenis, inchirierea echipamentului de tenis, lectii de tenis,
mini-golf, squash, bicicleta de munte, discoteca, windsurfing, sporturi nautice si lectii de diving.
Copii: piscina, loc de joaca, mini-club (4-7 ani), maxi-club (8-12 ani) si bona (la solicitare, contra cost).
Plaja este proprie cu nisip/pietris, ponton si bar pe plaja (gratuit). La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt oferite gratuit.

Camere hotel
Camerele hotelului sunt dotate cu cada, foehn, Aer Conditionat centralizat, TV, telefon, minibar (gol), seif (contra cost), pardoseala - gresie, balcon, internet Wi-Fi (gratuit) si room service (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie