Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL GREEN BAY RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul se afla situate la 12 km distanta de aeroportul din Bodrum si la 23 km distanta de centrul orasului Bodrum, in zona Guverdzhinlik- Mugla.

Facilitati hotel: Complexul, construit pe o suprafata de 60.000 mp, pune la dispozitia turistilor un restaurant principal, 3 restaurante A l'a Carte, 8 baruri, 3 piscine exterioare din care una din ele cu apa de mare, 2 topogane de apa, cinema, centru Spa, salon de infrumusetare ( contra cost), baie turceasca, sauna, volei pe plaja, teren de mini fotbal, teren de tenis, acces wi-fi, disco, mese de billiard, internet cafe, loc de joaca pentru copii, mini club, serviciu de baby sitter.

Facilitati camere: Hotelul ofera 291 de camere toate echipate cu aer conditionat, seir, Tv cu canale prin satelit, mini bar, balcon, telefon direct, acces internet wi-fi, baie cu dus si uscator de par, telefon direct.

Website: www.crystalhotels.com.tr/en/hotel/crystal-green-bay-resort---spa/25

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi

Locatie