Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: The Luvi Boutique Hotel este situat la 40 km de aeroport, la 3 km de centrul orasului Bodrum, la 2 km de centrul Ortakent, pe malul marii.

Facilitati hotel: Situat pe o plajă privată din Bodrum, The Luvi Boutique Hotel are o grădină cu o piscină în aer liber și o piscină pentru copii, precum și camere de design, ocean tematice, cu decorațiuni turcoaz. Restaurantul are vedere panoramică la Marea Mediterană. Se poate rezerva la cerere și un serviciu de transfer la aeroport. Este disponibilă o parcare privată gratuită la fața locului.

Facilitati camere: Construit in anul 2010, cu o suprafata totala de 6 000 mp, hotelul este compus din 8 blocuri cu 2 nivele cu 38 standard room (max. 3 pers., 18-25 mp) si 14 family room cu 2 camere (living, dormitor cu usa, max. 4+1 pers., 25-35 mp). Cu Wi-Fi gratuit și un TV cu ecran plat, toate unitatile de cazare de la Luvi au un stil modern și vin cu mobilier alb-colorate. Unele camere au un balcon cu vedere la port.

Facilitati restaurant: Cele 2 restaurante pe plajă- la Luvi servesc preparate mediteraneene și internaționale în interior sau pe terasa la soare. Există, de asemenea, un restaurant fructe de mare și un snack bar la piscină, care organizează divertisment live.

Plaja: Plaja proprie, nisip. Platforma din lemn. Bar pe plaja – contra cost. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – gratuit.

Facilitati

Piscină
Parcare

Locatie