Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARIA CLAROS BEACH AND SPA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Un hotel mare si confortabil, cu amplasare foarte buna, pe malul marii si peisaje pitoresti, Aria Claros Beach & Spa Resort ofera oaspetilor sai activitati de agrement si programe de animatie pentru toate gusturile, bucatarie si servicii de calitate, fiind recomandat familiilor cu copii.

Descriere

Aria Claros Beach & Spa Resort a fost construit in 2009, pe o suprafata de 93.000 mp. Este un hotel mare si confortabil, cu amplasare foarte buna si peisaje pitoresti.

Localizare:

Acest complex situat direct pe plaja, dar pe un deal cu vedere la golful Claros si dipsune de unitati de cazare in regim all inclusive. Aeroportul din Izmir este localizat la 34 de km de hotel, iar orasul Kusadasi la doar 18 km. 

Website

http://www.ariaclaros.com/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: un restaurant principal, 4 restaurante a la carte ( specific pescaresc, turcesc, italian, international), 8 baruri si un club, aqua park, plaja privata, piscina exterioara si interioara, masa de tenis, darts, volei, tenis, sauna si baie turceasca, receptie deschisa non stop si parcare privata. 

Facilitati camere

Toate camerele sunt decorate modern, oferind vedere la gradina / mare. Acestea includ urmatoarele facilitati: televizor, telefon, aer conditionat, minibar, articole de toaleta gratuite, uscator de par, baie privata si balcon. 

 

Locatie