Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALLIUM VILLAS RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la mai puțin de o mie cinci sute de metri de exclusivitatea Yalikavak Marina, Allium Villas este noul și luxosul stațiune Yalikavak.
Compus din nouă vile, fiecare locând între patru și opt camere, și în total 36 de camere și apartamente, hotelul este construit pe o pantă de coastă. Fiecare cameră are o vedere neîntreruptă la Marea Egee și fiecare oaspete cu acces direct la plaja privată a stațiunii. Fiecare cameră, amenajată cu materiale naturale, este decorată cu culori terestre pământești și completată elegant cu stropi de culoare, creând un refugiu perfect pentru a vă relaxa, relaxa și a trăi amintirile dvs. exclusive de mâine. Toate camerele și suitele, care au un pat king-size și o zonă de relaxare confortabilă cu o mașină de ceai / cafea, sunt dotate cu minibar, aer condiționat central, seif, TV LCD, TV prin satelit, acces la internet și telefon.

Oaspeții vor beneficia de servicii de recepție cu program non-stop, servicii de bagaje, parcare cu valet, servicii de spălătorie, facilități extinse de mâncare și băuturi, cu un restaurant cu tematică mediteraneeană. Pergola Bar & Grill și un bar pe plajă servesc băuturi, cocktailuri, gustări și o selecție de gratare în timpul zilei, iar barul Mandalina servește cocktail-uri semnate.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat
Wi-Fi

Locatie