Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1,5 km de centrul orasului.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, internet gratuit, incarcatul, descarcatul si transportu bagajelor, seif la receptie, spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, receptia nonstop, trezirea clientilor la ora solicitata, corespondenta, comenzi taximetre, room-service; contra cost: telefon, fax, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte, rent a car.

Facilitati camere: baie proprie, televizor, cablu TV, minibar, balcon, telefon acces international, internet wireless, aer conditionat.

Servicii masa

Facilitati copii

Descriere camere:
baie proprie, televizor, cablu TV, minibar, balcon, telefon acces international, internet wireless, aer conditionat.

Descriere facilitati:
restaurant, terasa, bar, internet gratuit, incarcatul, descarcatul si transportu bagajelor, seif la receptie, spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, receptia nonstop, trezirea clientilor la ora solicitata, corespondenta, comenzi taximetre, room-service; contra cost: telefon, fax, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte, rent a car.

Locatie:
Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1,5 km de centrul orasului.