Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diana

   Calea Moldovei 80, Bistrita 420096, Bistrita Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1,5 km de centrul orasului.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar, internet gratuit, incarcatul, descarcatul si transportu bagajelor, seif la receptie, spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, receptia nonstop, trezirea clientilor la ora solicitata, corespondenta, comenzi taximetre, room-service; contra cost: telefon, fax, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte, rent a car.

Facilitati camere: baie proprie, televizor, cablu TV, minibar, balcon, telefon acces international, internet wireless, aer conditionat.

Servicii masa

Facilitati copii

Descriere camere:
baie proprie, televizor, cablu TV, minibar, balcon, telefon acces international, internet wireless, aer conditionat.

Descriere facilitati:
restaurant, terasa, bar, internet gratuit, incarcatul, descarcatul si transportu bagajelor, seif la receptie, spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrarea temporara a bagajelor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate, receptia nonstop, trezirea clientilor la ora solicitata, corespondenta, comenzi taximetre, room-service; contra cost: telefon, fax, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte, rent a car.

Locatie:
Hotelul Diana este situat in Bistrita, pe DN17 la km 64 (~600m) pe drumul spre Vatra Dornei si la 1,5 km de centrul orasului.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Laundry
Air conditioning
Minibar
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Car rental
Reception desk
24-Hour Front Desk
Ironing service
Dry cleaning

Locatie