Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coroana de Aur


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Daca te cazezi la Hotel Coroana de Aur te poti bucura de multe atractii turistice cum ar fi: Biserica Evanghelica, Casa Memoriala Andrei Muresanu, Turnul Dogarilor, Ansamblul de cladiri 'Sugalete', iar nu departe Castelul Dracula, la 50 km de Bistrita.
Originalul hotel menționat in romanul lui Bram Stoker dispune de 109 camere și 4 apartamente adresandu-se atat turismului de afaceri cat și amatorilor de calatorii. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV, uscator de par. Pantru a fi in contact permanent cu partenerii de afaceri , camera dispune de telefon cu acces internațional și wireless gratuit.
Restaurantul cu o capacitate de 250 de locuri va ofera atat cafeaua de dimineața, pranzuri de afaceri dar și cine romantice. Organizam nunți, banchete, evenimente de familie, petreceri corporate.
In sala de conferințe, amenajata in cadrul restaurantului, echipata cu tehnologie audio-video necesara pot fi organizate conferințe, traininguri, prezentari de firme sau produse.