Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO ZEYNEP RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.sunzeynep.com


LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 30 km de aeroport si 40 km de Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 403 camere. Sunt 209 camere standard (23mp, 2+1 persoane), 172 camere standard in bungalow (26mp, maxim 2+2 persoane), 8 family rooms (37mp, 2+2 persoane, doua dormitoare), 4 duplex family (40mp, 2+2 persoane, un living si un dormitor), 4 exclusive suit (61mp, maxim 4 persoane, un living si un dormitor), 6 villas (79mp, maxim 6 persoane, trei dormitoare si un living). Toate camerele au baie proprie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat central (in functie de conditiile meteo), telefon direct, mocheta in hotel si marmura in bungalouri, mini bar (reumplut zilnic cu bauturi racoritoare si apa), seif, TV satelit, balcon sau terasa, unele camere nu au balcon.

SERVICII:
All inclusive – bufet la mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari intre mese, cina si cina tarzie, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice, restaurante A’ la Carte cu rezervare in prealabil. Nu sunt incluse: bauturile de import, suc natural de fructe, room service.

FACILITATI:
Restaurant principal cu bufet, restaurante A’ la Carte: turcesc, italienesc si pescaresc, diferite baruri. Contra cost sunt: doctor, baby sitting, spalatorie si uscatorie, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, coafor, rent a car, centru comercial.

PLAJA:
Plaja privata a hotelului este de nisip, iar sezlongurile, umbrelutele si prosoapele sunt gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis, mini fotbal, basket, volei, volei pe plaja. Nu sunt incluse: sporturi nautice, masaj, centru de infrumusetare, mini golf. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, concursuri, spectacole seara, mini club pentru copiii intre 4 si 16 ani.
LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Belek, la 30 km de aeroport si 40 km de Antalya.