Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO ZEYNEP GOLF & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 5 km de centrul Belek și la 40 km de orasul Antalya. Transport public și taxiuri sunt disponibile în fața hotelului cu link-uri către orașele din apropiere. Plajă privată a hotelului este la aproximativ 250 m distanță.

Hotel Sentido Zeynep Resort (ex Otium Sun Zeynep Resort) si Hotel Sentido Zeynep Golf & Spa (ex Zeynep Golf) sunt situate la 30 km de aeroportul din Antalya, pe malul marii. Hotelurile au fost construite în 1993, suprafata totala de 87000 mp, ultima renovare a fost facuta în 2009. Hotelurile sunt formate dintr-o cladire principala cu 4 etaje, bungalow-uri de 2 si 3 etaje si vile.

Facilitati camere: Construit in anul 1993, suprafata totala : 87.000 m2, ultima restaurare : in anul 2010. Hotelul este alcatuit dintr-o cladire principala cu 4 nivele, 17 vile cu 2 si 3 nivele si 3 vile cu un nivel.

Main Building:
187 standard room (4 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2+1 pers., 23 m2);
12 family suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, 2 bai, fara balcon, max. 3+1 pers., 46-54 m2);
10 family room (tip 1: 2 dormitoare cu usa, baie; tip 2: la primul nivel - sufragerie, baie, la al doilea nivel - dormitor fara usa, baie, balcon, max. 3+1 pers., 37 - 40 m2);
4 executive suite cu 2 camere (sufragerie, dormitor cu usa, 2 bai: una cu jacuzzi, 2 camere fara balcon, max. 3+1 pers.,61 m2).

Bungalow:
140 standard room (max. 3+1 pers., 26 m2);
14 family suite cu 2 camere (2 dormitoare cu usa, 2 bai, balcon, max. 3+1 pers., 46 - 54 m2).

Villas: 6 villa cu 4 camere (sufragerie, mini-bucatarie, 3 dormitoare cu usa, 2 bai, terasa, max. 6 pers.,79 m2).

Acestea sunt dotate cu un seif (taxa suplimentara), telefon, minibar, balcon și baie proprie cu duș. Camere cu paturi duble, sau king-size sunt disponibile. Un uscător de păr, TV satelit / cablu și acces la internet se oferă, de asemenea, ca standard.

Facilitati hotel: Construit in 2010, hotelul are 180 de camere pe cinci etaje și spatii care duc la plaja. Acesta este ideal pentru familii, iubitorii de golf și cei care vor sa fie răsfățati într-un spa. Proprietatea cu aer condiționat așteaptă oaspeții într-un hol cu ​​recepție 24 de ore și serviciu de check-out. Facilitățile sale includ magazine, săli de conferințe, un salon de coafură, un seif, facilitati de schimb valutar, acces la lift și un stand de ziare. Accesul la internet este disponibil în camerele hotelului și alte servicii includ servicii de cameră și spălătorie (taxa de plătit pentru ambele) și pentru cei care sosesc cu mașina există un parc auto și garaj disponibile. Proprietatea include 2 piscine în aer liber, 3 restaurante și centru spa. În apropiere se află un teren de golf, disponibil la un cost suplimentar. Centrul spa include baie turcească şi saună pentru relaxare. De asemenea, există centru de fitness bine echipat şi teren de tenis. Restaurantul principal serveşte mese tip bufet. Vă puteţi bucura de preparate franțuzești și mexicane la restaurantele à la carte. O varietate de băuturi alcoolice şi nealcoolice, cocteiluri şi gustări sunt oferite în hol, la piscină şi în lounge barurile clubului de golf.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie