Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROBINSON CLUB MASMAVI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Luxosul hotel din zona Belek, care isi va deschide portile in primavara anului 2016, este special destinat familiilor cu copii, locatia sa fiind perfecta pentru petrecerea timpului jucand golf, tenis sau pentru distractie in topogane sub soarele turcesc. Noul centru spa invita la relaxare totala cu saune finlandeze, bai cu aburi si o multitudine de masaje si tratamente de infrumusetare.

Localizare: Hotelul se afla localizat in zona Belek, la 5 km distanta de orasul Belek, la 35 km distanta de aeroportul din Antalya, pe malul marii.

Facilitate hotel: Cu o suprafata totala de 120.000mp, aflat direct pe plaja de nisip, The Robinson Club Masmavi ofera o gama larga de activitati pentru o vacanta de familie perfecta. Adultii se pot bucura de serile tematice si show-urile live, de petrecerile stilate din clubul de noapte si oaza de relazare de la clubul WellFit Spa. Copii si adolescentiii au la dispozitie cluburile Roby cu diverse activitati de agrement astfel: Roby Club Minis (3-5 ani), Maxis (6-7 ani) , Robby-offer pentru cei cu varste cuprinse intre 8-12 ani iar adolescentii intre 13-17 ani sunt pe maini bune cu 'ROBS'. Oaspetii se pot bucura de plaja de nisip lunga de 300m, magazinele de suveniruri, salonul de frumusete, 6 piscine exterioare, piscina cu 6 topogane, piscina interioara incalzita, loc de joaca pentru copii, scoala de inot pentru copii SHARKY, sala de fitness, 4 terenuri de volei.
Pe langa aceste facilitati, hotelul pune la dispozitie o sala de conferinte, un restaurant principal si diferite restaurante A l'a Carte precum si 5 baruri. Pe langa preparatele din bucataria internationala, restaurantele complexului servesc si preparate aflate in diete speciale , meniuri special concepute pentru copii si legume ecologice.

Facilitate camere: Robinson club Masmavi pune la dispozitie un numar total de 550 de camere impartite pe 11 tipuri. Toate camerele sunt echipate cu aer conditionat, dus/toaleta, uscator de par, oglinda pentru machiaj, Tv prin satelit, acces wi-fi gratuity, telefon direct, minibar si seif.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie