Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Rixos Premium este localizat in statiunea Belek, de-a lungul Marii Mediterane, la 50 km de Antalya si la 40 km de aeroportul Antalya.

Facilitati cazare: Construit în 2005, cu o suprafata totala de 405000 mp, ultima renovare - 2017, hotelul este alcatuit dintr-un corp cu 7 etaje, noua vile cu 2 etaje - Troy Houses, 37 de vile cu 2 etaje.

Main Building (80 % din camere sunt cu vedere completa sau partiala la mare) dispune de:

• 605 deluxe room (6 camere pentru persoane cu handicap, 50 connection, 336 cu vedere la mare, 269 garden view, max. 2+2 pers., 37 mp);

• 10 family suite cu doua camere (garden view, 2 dormitoare cu usa, max. 4 pers., 49 mp);

• 14 deluxe suite cu doua camere (vedere la mare, hol cu mobila moale, dormitor cu usa si french bed, max. 2 pers., 73 mp);

• 9 superior suite room cu trei camere (vedere la mare, camera de oaspeti, 2 dormitoare cu usa, jacuzzi, 2 bai, toate la ultimul etaj, max. 4 pers., 94 mp);

• 1 queen suite room cu doua camere (vedere la mare, camera de oaspeti, dormitor cu usa si pat king size, baie cu jacuzzi, dressing, terasa larga, max. 2 pers., 195 mp);

• 1 royal premium suite cu trei camere (vedere la mare, camera de oaspeti, 2 dormitoare cu usa si pat king size, ambele cu jacuzzi si cabina pentru dus, dressing, terasa mare, max. 4 pers., 315 mp).

Troy Territory (cu vedere spre lacul artificial) dispune de:

• 90 standard room (pool view sau garden view, max. 2 pers., 64 mp).

Executive villa & Superior villa (cu vedere spre piscina) dispun de:

• 28 executive villa cu doua niveluri, cu o piscina comuna doar acestora (garden & pool view; la primul etaj: dormitor pentru bona, cu usa, baie cu dus si WC; camera de oaspeti cu zona pentru masa si bucatarie; la etajul 2 : 2 dormitoare cu usa, jacuzzi, 2 bai, 2 balcoane si terasa cu sezlonguri, o gradina mica, 3 TV cu plasma, max. 5 pers., 164 mp).

• 9 superior villa cu doua niveluri - cu piscina proprie (garden & pool view; o cladire separata pentru bona, cu dus si WC, TV cu plasma; în vile, la 1-ul etaj: camera de oaspeti cu zona pentru masa si bucatarie, WC; la etajul 2 : 3 dormitoare cu usa, 3 bai, jacuzzi, balcon si terasa cu sezlonguri, o gradina mica, max. 8 pers., 264 mp).

Residence Villa dispune de:

• 1 Helen Residence (garden & pool view, 400 mp);

• 1 Paris Residence (vedere la mare; primul etaj - o camera de oaspeti mare cu semineu, camera pentru personal, bucatarie utilata, sauna, piscina interioara proprie, piscina exterioara, gradina mare, pe plaja: corturi, debarcader propriu, parcare închisa; al 2-lea etaj - un bar mic, terasa, 4 dormitoare cu usa, fiecare cu jacuzzi, cabina pentru dus si WC, max. 8 pers., 615 mp).

• 1 Pryamus Residence (2000 mp): vedere la mare; 3 dormitoare cu usa, camera de oaspeti (1 dormitor si camera de oaspeti), camera de oaspeti încapatoare cu semineu, bucatarie utilata, zona exterioara pentru barbecue, 2 piscine exterioare (una de 70 mp si alta încalzita, de 175 mp), o gradina mare (5000 mp), zona pentru odihna în aer liber, bazin înconjurat de nuferi, baie turceasca, sauna, loc pentru masaj în gradina, statie telefonica cu 20 de linii, camera pentru menajera, dus si jacuzzi în toate baile, parcare auto, teren de tenis).

VIP-Service: express check-in, serviciu de majordom 24 de ore pe zi, servicii de afaceri (secretar), serviciu de seara in camera (turndown service), in restaurantul Vila pot manca doar oaspetii din vile (mic dejun, prânz si cina a la carte), de asemenea, disponibile la vila room service 24h (meniuri, gratuit), transfer cu buggy in interiorul complexului hotelier, prioritate la toate tipurile de rezervare in hotel.

Pentru oaspetii care stau în vile, exista un serviciu gratuit de transfer de la aeroport - hotel - aeroport cu Mercedes Vito. Pentru oaspetii vile Paris & Pryamus se face gratuit transfer cu limuzina sau orice alta clasa auto (Mercedes, BMW).

Oaspetii din vile, Superior Villa & Royal Premium Suite, sunt liberi sa utilizeze pavilioanele situate pe plaja, cu pre-rezervare. Oaspetii de la Executive villas si alte tipuri de camere pot folosi de asemenea aceste pavilioane, insa contra cost. Pavilioanele pot fi utilizate de la 09:00 la 18:00, exista si un serviciu de majordom. Special pentru oaspetii de la vile sunt 2 terenuri de tenis.

Un hotel de clasa VIP. Dispune de vile luxoase si confortabile, ideale pentru o vacanta retrasa. Aici se afla cel mai prestigios centru Spa din Belek, care ofera masaj thailandez si african, precum si camere cu zapada si ploaie. În cadrul hotelului exista un lant de baruri. În piscina interioara exista tobogane.


Dotari standard in camere: baie cu dus si cada, A / C, telefon direct, minibar, seif, mocheta (cu exceptia apartamentului Troy), balcon, plasma TV 28", satelit, canale muzicale, conexiune internet (cu plata). Cei din vile beneficiaza de check in / out expres, servicii de secretariat, 7 / 24 room service, valet, au prioritate pentru toate activitatile, iar la cerere se asigura transport in cadrul complexului, beneficiaza de un antrenor personal, pot servi cina in vile gratuit, li se asigura transfer privat de la aeroport, doar cel cu elicopterul se plateste.

Facilitati hotel: Restaurante A la Carte cu rezervare in avans. Cu plata sunt: bauturile alcoolice Premium, bauturile speciale de import si vinurile locale, tigarile, room service 07: 00 - 02: 00, accesul la restaurantele Yin si Chef, servicii medicale, centrul SPA, fax si xerox, spalatoria, rent a car, magazinele, baby sitting, coaforul.

Plaja: Plaja este privata, 1000 m lungime si 100 m latime; prosoapele sezlongurile si umbrelele de soare sunt gratuite.

Sporturi: Piscine interioare si in aer liber, Aqua Park Troy - 12000 m2, cal troian de 25 m inaltime, piscine, pestera, turn de apa cu 3 tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna ruseasca, camera cu zapada, jacuzzi, 10 terenuri de tenis, squash, baschet, volei, zid de alpinism.

Copiii: restaurant, piscina, 2 tobogane, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), carucior (contra cost), babysitter (contra cost).

Cu plata sunt: sporturile nautice, lectiile de tenis, scufundarile, masinile cu telecomanda, jocurile pe calculator. Atari, play station, biliardul, golful, cinema VIP, fotbalul de camp, petrecere la hamam, bowling. Programe de animatie in timpul zilei, competitii, spectacole de neuitat seara. Vara sunt organizate petreceri la piscina, petreceri cu spuma, Troya, cine festive, festivalul lunii octombrie. Pentru copii si adoescenti exista Rixy Kids Club, teren de joaca, piscina pentru copii, restaurant pentru copii si mini discoteca.

Relaxare: baie turceasca, baie ruseasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, sala fitness, aerobic
aqua-aerobic, volei, boccia, batut, squash, 10 terenuri de tenis cu suprafata dura, nocturna teren de tenis, inchirierea echipamentului de tenis, tenis de masa, darts, tir cu arcul, tir cu pusca cu aer comprimata, perete pentru alpinism cu inaltimea de 12 m (standard olimpic), sporturi acvatice fara motor, windsurfing si hidrobicicleta (cu licenta), business centre, program de, animatie, muzica live, discoteca, internet wireless (in lobby).

Contra cost: masaj, bowling (2 piste), biliard, inchirierea echipamentului de tenis, cursuri de tenis, golf, aparate electronice, acces rapid la internet, internet cafe, delfinariu, sporturi acvatice cu motor, cursuri de diving.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie