Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA este situat la 35 km de aeroport si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 1 km de statiunea Belek, pe malul marii. Face parte din lanţul hotelier Voyage Hotels însă este un brand separat al acestui lanţ, nou şi de lux.

Facilitatile hotelului
Deschis în anul 2011 (luna mai), cu o suprafaţa de 1.050.000 mp, resortul include o clădire principală cu 8 etaje şi vile, dispunând de 445 camere.

Conceptul pentru tinerii în luna de miere: aranjamente florale în suite; decoraţii speciale în suite (aşternuturi roşii de satin, flori roşii, papuci şi halate de baie roşii, etc.); jacuzzi cu petale de flori; o cină specială şi fotografie în unul dintre restaurantele a la carte; coş cu fructe şi vin spumos în suite; primul mic dejun servit în cameră; tort în formă de inimă.

Facilitatile camerelor
Toate camerele sunt dotate cu: baie proprie cu jacuzzi, LCD, Pay- TV, telefon, uscător de păr, safe box, aer condiţionat , balcon, minibar, uscător de păr, baie, cadă, masă de scris, acces internet, seif, halat de baie, ISDN, radio, prepararea cafelei.

Sport si agrement
Activităţi fără plată: restaurant principal cu secţiune pentru copii, 5 restaurante a la carte (italian, oriental, pescăresc, franţuzesc, steak), 14 baruri, patiserie, 4 restaurante pentru snack-uri, piscină interioară, piscină interioară pentru copii, piscină exterioară cu apa de mare, piscină exterioară principală, Terrace pool, Lagună pool, Maxx Aquapark cu piscină cu valuri, tobogane, animaţie la piscine, centru fitness, darts, air riffle, jocuri la piscină, pedalo, teren de tenis, gimnastică în apa, yoga, căţărări, volei pe plajă, polo, pilates, basket, lecţii de dans, cursuri de gătit, programe de animaţie în timpul serii, petreceri pe plajă, muzică live, cinema, discotecă, wind bar, teren de golf cu 18 găuri, centru business cu dotări şi facilităţi moderne.

Activităţi contra cost: rezervări la restaurantele a la carte, lecţii speciale de fitness, parasailing, cursuri de scufundări, Wii Nintendo, nocturnă pentru tenis, închirieri rachete pentru tenis, sporturi acvatice motorizate, banană, jet ski, water ski, ringo, bowling, biliard, lecţii de surfing, centru spa (masaje şi terapii, tratamente corporale şi faciale, manichiura, pedichiură), babysitting.

Piscina
Hotelul dispune de piscine interioară, piscină interioară cu secţiune pentru copii, piscine exterioară cu apa de mare, piscină principală, terrace pool, lagună pool.

Facilitati pentru copii
Maxx Kids Land: pentru copii şi adolescenţi până la 17 ani:
- copii 1-3 ani: cameră pentru dormit, loc de joacă, loc pentru prepararea hranei, mini discotecă, asistentă medicală, loc în restaurantul principal pentru prepararea hranei, scaune pentru copii;
- copii 4-12 ani: cameră pentru diverse activităţi, cinema, loc de joacă, aquapark, piscină interioară şi exterioară, cameră pentru dormit, mini discotecă, loc pentru copii în restaurantul principal, meniu pentru copii în restaurantele a la carte;
- copii 13-17 ani: Junior Bar, sală de jocuri, cursuri pentru pregătirea cocktail-urilor, căţărări.

Plaja
Plajă este de nisip, cu o lungime de 300 m şi un dig. Şezlongurile, umbrelele şi prosoapele sunt gratuite.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Teren/cursuri de GOLF

Locatie