Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAGIC LIFE WATERWORLD


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este direct pe plajă și la aproximativ 2 km de Belek, unde există magazine, restaurante, și activități sportive, cum ar fi rafting. Aeroportul din Antalya este la aproximativ 34 km de stațiune.

Facilitati camere: Toate camerele au baie cu duș sau cadă cu duș integrat, uscator de par, seif (taxa locala), TV satelit, telefon, mini-bar și aer condiționat.

Facilitati hotel: Amplasat în grădini mari, bine întreţinute, complexul constă dintr-o clădire principală cu o varietate de tipuri de camere şi bungalouri joase sau vile. Lângă holul cu recepţie de 24 de ore şi servicii de check-out, facilităţile disponibile pentru oaspeţii de la acest hotel cu aer condiţionat includ un seif, schimb valutar, rlift, o cafenea, precum şi un supermarket, salon de coafură, discotecă şi un teatru. Sunt disponibile facilităţi pentru conferinţe şi acces la Internet în zonele publice. Hotelul are de asemenea o varietate de magazine şi multe opţiuni de luat masa în restaurantul principal, precum şi o serie de restaurante à la carte şi o mare varietate de baruri. Există, de asemenea, loc de joacă pentru copii. Oaspeţii care sosesc cu maşina pot lăsa vehiculele lor în parcarea hotelului. Există, de asemenea, un parc acvatic cu 7 apa-tobogane, piscine pentru relaxare, 2 piscine interioare, șezlonguri, umbrele de soare, spa, club pentru copii pentru copiii de 3-12 ani, club de adolescenti pentru copiii de 13-16 ani , precum și facilități sportive / activități, inclusiv tenis, tenis de masa, volei pe plaja, aerobic, tir cu arcul, schi nautic, canotaj și mai mult.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie