Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: construit in 2002, renovat in 2014, cu o suprafata totala de 54.000mp, hotelul este situat pe plaja din Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurante A la Carte (italian, turcesc, japonez, cu fructe de mare, mexican, indian), baruri in diferite locatii din complex, plaja privata (nisipoasa, 100m lungime; sezlongurile si umbrelutele sunt oferite gratuit), 5 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, piscina interioara, aqua park cu 4 tobogane, sala fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, teren de tenis, basket, volei, volei pe plaja, sporturi nautice (contra cost), program de animatie in timpul zilei si diverse spectacole seara, mini club pentru copii, sali de conferinta, parcare (exterioara si interioara), shopping center, amfiteatru., centru SPA. si Wellness (contra cost), internet cafe (contra cost), teren de golf.

Pentru copii: bufet, piscina, tobogan acvatic, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), junior club (13-16 ani), bona (contra cost), carucior (contra cost).

Plaja: proprie, nisip - pietris. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Corturi pe plaja - contra cost. Prosoape de plaja - gratuit.

Facilitati camere: Hotelul are o cladire principala cu 6 etaje si 2 cladiri Resort de 5 etaje.
Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș sau cadă, uscător de păr, aer condiționat centralizat, TV prin satelit, telefon, mini bar (aprovizionat zilnic cu băuturi răcoritoare și bere), seif (gratuit), balcon, internet Wi-fi (gratuit) și room service.

Sporturi: Piscina exterioara cu sectiune separata pentru copii, piscina interioara, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, teren de tenis, basket, volei, volei pe plaja, sporturile nautice nemotorizate sunt fara plata. Cu plata sunt: nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentele, lectiile, bowling, biliard, sporturile nautice motorizate, masajul, centrul wellness si SPA. Program de animatie in timpul zilei si diverse spectacole seara, mini club pentru copii.

Masa: All Inclusive; mini barul este aprovizionat zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere. Restaurantele À`la Carte sunt cu rezervare in avans (2 cu plata). Bauturile de import speciale, bauturile imbuteliate, vinurile speciale, sucurile din fructe proaspete sunt cu plata.
Servicii cu plata: magazine, coafor, servicii medicale, baby sitting, spalatorie, internet cafe, jocurile pe computer, nocturna pentru terenurile de tenis, bowling, biliard, sporturile nautice motorizate, masajul, centrul wellness si SPA, bauturile de import premium, bauturile imbuteliate, vinurile, sucurile naturale din fructe.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie