Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LETOONIA GOLF RESORT BELEK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Letoonia Golf Resort este un hotel de 5 stele ce ofera servicii excelente si o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber pentru vacante extraordinare.

Localizare: pe malul marii , la 3 km de centrul orasului Belek si 35 km de aeroport si 45 km de centrul orasului Antalya.

Hotelul a fost construit in 1997 , renovat in 2014-2015 cu o suprafata totala de 75.000 mp, dispune de 455 camere, distribuite astfel: 184 camere standard in cladirea principala (suprafata 25 mp) 148 camere standard-bungalow (suprafata 25 mp) 14 camere family-bungalow (suprafata 55 mp) formate din 2 dormitoare interconectate 22 camere family suite (suprafata 64 mp) formate din 2 dormitoare si living 21 suite executive (suprafata 40-58 mp) formate din living + dormitor 51 camere in Garden Block (suprafata 17 - 25 mp).

Dotari camere: telefon, televizor LCD, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, balcon, canapea, mocheta (in camerele din cladirea principala), gresie (in camerele din bungalow-uri), papuci , halat de baie.

Facilitati hotel: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (pescaresc, turcesc, oriental, mediteranean, pe plaja), restaurante snack, 10 baruri, piscina cu doua tobogane, piscina semi-olimpica, doua piscine pentru relaxare, piscina interioara, piscina cu tobogan pentru copii, terene mini-golf, 4 terenuri de tenis, centru fitness, programe de animatie, miniclub pentru copii (4-12 ani), Junior Club (copii 12-16 ani), acces internet Wi-Fi in zonele publice, darts, teren de baschet, teren de mini-fotbal, volei pe plaja, biliard, centru Spa, sauna, baie turceasca, jacuzzi, baie cu aburi, magazine, sali de conferinte.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 5 tipuri de camera: Standard, Family Suites, Bungalow Room, Bungalow Family Room si Suite Room.

Camerele standard au o suprafata de 25 mp si pot acomoda pana la 3 adulti si un infant.
Camerele family suites au suprafata de 64 mp si pot caza fie 2 adulti si 2 copii + 1 infant, fie 4 adulti si un infant. Are in componenta un livingroom.
Camerele bugalow au suprafata de 25 mp si pot acomoda pana la 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si un copil.
Camerele bungalow family se intind pe o suprafata de 55 mp si pot caza pana la 2 adulti si 4 copii sau 4 adulti si 2 copii. Are in componenta un livingroom.
Camerele tip Suite au o suprafata intre 40 si 58 mp si pot acomoda 2 adulti si un infant. Are in componenta un livingroom si 2 balcoane.

Servicii cu plata: nocturna pentru tenis, echipamente de tenis, lectii de tenis, sporturi acvatice motorizate, masaje, peeling, tratamente, coafor, babysitting, servicii medicale, rezervari in restaurantele a la carte pescaresc, turcesc si oriental , servicii room service Plaja: cu nisip si pietricele, 500 m lungime.

Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii: - animalele de companie nu sunt acceptate in hotel - carduri acceptate: Visa, Mastercard - in restaurante tinuta este obligatorie - pentru restaurantele a la carte turcesc, pescaresc si oriental sunt necesare rezervari 10 euro/persoana ( accesul copiilor intre 0-12 ani este gratuit); pentru celelalte nu este necesara rezervarea si accesul este gratuit o singura data pe durata unui sejur de 7 nopti Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Teren/cursuri de GOLF

Locatie