Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRANADA LUXURY BELEK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Granada Luxury Belek 5* este situat la 33 km de aeroportul din Antalya și la 42 km de Antalya City Center.

Deschis in 2017 hotelul se intinde pe o suprafata de 100.000 mp.

Facilitati hotel: Unitatea de cazare pune la dispozitie restaurant, bar, piscina interioara si exterioara, WIfi, parcare in limita locurilor, sala de fitness, lustruire pantofi, darts, tenis de masă, lift, terasa (interioara si exterioara).

Facilitati camere:

Standard eco room- sunt echipate ca si camerele standard, dar sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), sau/si au suprafete mai mici sau/si nu au balcon.
Standard room- au o suprafata cuprinsa intre 25-36 mp, pot avea vedere la piscina sau la imprejurimi si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit, fierbator, ceai, cafea.
Family room- au o suprafata de 37,5 mp, 2 dormitoare, pot avea vedere la piscina sau la imprejurimi si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit. 9 camere au jacuzzi, distributia acestora se face la receptie, in functie de disponibilitatea acestora la momentul cazarii.
Family room deluxe- au o suprafata cuprinsa intre 45-63 mp, 2 dormitoare, pot avea vedere la piscina sau la imprejurimi si sunt dotate cu : balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit.
Suit villa room - au o suprafata cuprinsa intre 54-61 mp, au vedere la piscina si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit, wireless. 20 de camere au jacuzzi, distributia acestora se face la receptie, in functie de disponibilitatea acestora la momentul cazarii
Granada villa - au o suprafata de 205 mp, au vedere la piscina si sunt dotate cu: balcon, baie cu dus, jacuzzi, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, minibar, seif, tv satellit ,wireless.

Restaurant: Capacitatea restaurantului poate gazdui pana la 984 persoane in incinta lui si 520 persoane pe terasa.

Plaja privata se afla la 1,750 km distanta de hotel. Transportul este asigurat cu serviciul shuttle bus.

Piscine: piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina pentru familii, piscina cu valuri, piscina olimpica, piscina interioara, piscina interioara pentru copii, aquapark.

Observatii: Animalele de companie nu sunt permise in hotel.

Servicii incluse: Aqua park cu 3 tobogane, scaun pentru copii, cinema, bistro bar, hamam, sauna, centru fitness, dart, masa de tenis si teren de tenis cu minge si racheta, umbrele, selonguri si prosoape de plaja, internet wireless, seif, vitamin bar, fresh de fructe.

Servicii cu plata: cadă cu hidromasaj/jacuzzi , masaj, spa și centru de wellness, solar, bowling, caiac, biliard, teren de tenis, fax/copiator, săli de conferinţă şi petreceri, spălătorie.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie