Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Crystal Family Resort And Spa este situat in regiunea Bogazkent, la 40 km de aeroportul Antalya si la 50 km de orasul Antalya.

Facilitati camere

A fost construit în anul 2007, are suprafata totala de 23000 mp. Hotelul dispune de 4 corpuri de 6 etaje (60% camere cu vedere directa sau partiala la mare):

Standard Land View - camera cu vedere la gradina, cu o suprafata de 27 mp, dotata cu mocheta, aer conditionat centralizat, incalzire, SAT/TV, canale muzica, minibar, seif, telefon, internet wireless, baie cu dus, uscator de par, detector de fum, balcon. Se pot caza maximum 3 persoane.

Standard Room Sea Side - camera cu vedere partiala catre mare, cu o suprafata de 27 mp; sunt dotate cu mocheta, aer conditionat centralizat, incalzire, SAT/TV, canale muzica, minibar, seif, telefon, internet wireless, baie cu dus, uscator de par, detector de fum, balcon. Se pot caza maximum 3 persoane.

DBL Room with Bunkbed or Highrisebase Matress- camerele cu paturi suprapuse, au o dimensiune de 28 mp, o singura camera, capacitate maxima de 5 persoane. In hotel exista si camere mai mici, dimensiune 23 mp iar capacitatea maxima este 4 persoane. Camerele sunt dotate cu detector de fum, oglinda, telefon, aer conditionat, WI - FI, mini bar, uscator de par, TV prin satelit, seif.

Family Room Land View - camere cu vedere la gradina, cu o suprafata de 40 mp, dotate cu 2 dormitoare (cu usa de conexiune), balcon, mocheta, aer conditionat individual, SAT/TV, internet wireless, minibar, seif, telefon, detector de fum, baie cu dus, uscator de par. Se pot caza maximum 4 persoane.

Family Room Sea Side View - camere cu vedere partiala catre mare, cu o suprafata de 40 mp, sunt dotate cu 2 dormitoare (cu usa de conexiune), balcon, mocheta, aer conditionat individual, SAT/TV, internet wireless , minibar), seif, telefon, detector de fum, baie cu dus, uscator de par. Se pot caza maximum 4 persoane.

Family with Bunkbed or Highrisebase Matress - au o suprafata de 40 mp; sunt dotate cu 2 dormitoare (cu usa de conexiune) si paturi suprapuse, balcon, mocheta, aer conditionat individual, SAT/TV, internet wireless, minibar, seif, telefon, detector de fum, baie cu dus, uscator de par. Se pot caza maximum 4 persoane.

Junior Suite: hotelul dispune de 4 camere cu o suprafata de 58 mp; sunt dotate cu 1 dormitor, un living, Tv satelit plasma, DVD player, balcon, mocheta, aer conditionat, internet wireless minibar, seif, telefon, detector de fum, un grup sanitar, baie cu jacuzzi, dus/baie, uscator de par. Se pot caza maximum 2 persoane.

Sultan Suite: hotelul dispune de 4 camere cu o suprafata de 85 mp; sunt dotate cu 2 dormitoare, un living, Tv satelit plasma, DVD player, balcon, mocheta, aer conditionat, internet wireless minibar, seif, telefon, detector de fum, 2 grupuri sanitare, baie cu jacuzzi, dus/baie, uscator de par. Se pot caza maximum 4 persoane.

Plaja
Hotelul se afla pe plaja cu nisip si pietricele fine la intrarea in mare; sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele (se iau pe baza unui depozit) sunt gratuite.

Alte facilitati
Restaurant principal Lalezar, restaurante À la Carte, cu specific mexican, turcesc - Sultan, Italian - Venezia (cu rezervare in avans). Cu plata sunt: asistenta medicala, baby sitting, spalatorie, coafor, magazine, jocuri pe calculator, rent a car.

Sporturi:
teren de tenis, volei, baschet, volei pe plaja, mini fotbal, mini golf, sala fitnes, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, Jacuzzi, sporturi nautice nemotorizate, toate sunt gratuite. Cu plata sunt: masajul, centru SPA si de frumusete, piscina SPA, sporturile nautice motorizate, nocturna pentru terenul de tenis. Programe de animatie in timpul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii de la 04 la 12 ani, Junior club 13-16 ani in timpul zilei si mini discoteca seara.

Piscine: Hotelul are 1 piscina exterioara, cu apa dulce (adancime 145 cm, 900 mp), 1 piscina cu tobogane pentru copii (adancime 60 cm, 80 mp), 1 piscina cu tobogane (adancime 110 cm, 130 mp), 1 piscina exterioara pentru copii (adancime 30 cm, 45 mp), 1 piscina interioara incalzita in perioada octombrie – mai (adancime 145 cm, 110 mp), 1 piscina interioara pentru copii incalzita in perioada octombrie – mai (adancime 30 cm, 15 mp), 1 piscina interioara in cadrul centrului SPA (adancime 140 cm, 60 mp); sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele (se iau pe baza unui depozit) sunt gratuite.

Masa
Ultimate All Inclusive - 24 h servicii de masa, servirea unei bauturi traditionale de bun venit, toate mesele principale de pe parcursul zilei, bufet dietetic, bufet pentru copii, gustari la snack restaurant in timpul zilei, restaurante À la Carte seara, inghetata la Lagoon bar de la 16:30-19:00, prajituri, ceai, cafea dupa-amiaza, 7 baruri in cadrul complexului hotelier. Cu plata sunt: bauturile alcoolice Premium, vinurile speciale si internationale, room service, bauturile alcoolice de import de la 01:00-10:00.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie