Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB MEGA SARAY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.clubmegasaray.com.tr

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 35 de Antalya si la 28 km de aeroport.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 450 de camere. Sunt 215 camere (2+1 persoane), family rooms (2+2 persoane), 90 hotel rooms (2+1 persoane), 60 select hotel rooms (2+1 persoane). Toate camerele au balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina, baie proprie cu dus si uscator de par, aer conditionat central (functioneaza la anumite ore), telefon direct, mini bar (reumplut o data la doua zile cu bauturi racoritoare), seif, parchet sau gresie, TV satelit si canale de muzica.

SERVICII:
Mega all inclusive – bufet la mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, ceai, prajituri, inghetata, cina, gustari tarzii, restaurante A’ la Carte cu rezervare in prealabil, toate bauturile allcoolice si nealcoolice locale si unele de import, mini bar reumplut o data la doua zile. Nu sunt incluse: bauturile de import care nu se regasesc in meniu, suc natural de fructe, toate bauturile imbuteliate, sampania.

FACILITATI:
Restaurant principal cu bufet, restaurant si bar la plaja, restaurante A’ la Carte: Saray (turcesc), La Prima (italienesc), China(oriental), Grill corner si restaurant pescaresc cu rezervare in prealabil, diferite baruri. Contra cost sunt: doctor, spalatorie si calcatorie, baby sitting, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, centru comercial, coafor, rent a car.

PLAJA:
Hotelul are plaja proprie, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine exterioare, piscine pentru copii, piscina de relaxare, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, terenuri de tenis, tenis de masa, sporturi nautice nemotorizate. Contra cost sunt: nocturna, echipamentul si lectiile de tenis, masaj, biliard, jocuri pe calculator si sporturi nautice cu motor. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara, mini club pentru copii, cu diferite programe.
LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Belek, la 35 de Antalya si la 28 km de aeroport.