Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB MAGIC LIFE BELEK IMPERIAL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facand parte din cunoscutul lant Magic Life aaa membru World of Tui, hotelul Belek Imperial se face remarcat datorita serviciilor foarte bune pe care le pune la dispozitia oaspetilor sai oferind un excelent raport calitate-pret. Recomandat oaspetilor ce isi doresc o vacanta care sa combine relxarea cu diversele activitati. Familiile cu siguranta vor adora acest resort!

Localizare
Localizat in imediata vecinatate a plajei (distanta poate varia pana la plaja, insa din cel mai departat punct al complexului aceasta ar fi de 700 de metri) vastul complex va pune la dispozitie gradini luxuriante brazdate de auriul nisipului in apropierea animatului Belek. Statia de taxi se afla in fata hotelului si de asemenea exista si mijloace de transport in comun catre Antalya sau zona Serik.

Distante
- aeroportul Antalya-> 35 km
- Belek aaa> 3 km
- teren golf -> 3 - 10 kmAtu-uri hotel
- recomandat familiilor cu copii
- programe intense de animatie
- zona de resedinte cu vile si piscine private

Facilitati
Deviza celor de la Magic Life este aaaRelaxare, joaca si distractie pentru intreaga familieaaa astfel resortul dispune de un intreg portofoliu de servicii si activitati. O gama extinsa de piscine cu tobogane va sta la dispozitie impreuna cu zona de sezlonguri cu saltele, prosoape si umbrele. Zona de mancare si bautura este una foarte vasta si va intruni toate exigentele si celor mai mari gurmanzi prin programyl extensiv de All Inclusive ce include bauturi racoritoare sau alcoolice, ceai/cafea, bere la draft, vinuri de masa, gustari si prajituri. Restaurantul principal serveste felurile principale in format buffet iar 1 data/saptamana puteti cina intr-unul dintre cele 3 restaurante a la carte : Al Baccio (italian), Sofra (traditional), 4 Seasons (international). Baruri diverse se gasesc in resort servind o gama variata de bauturi si gustari. Dintre activitatile gratuite amintim: darts, Boccia, Zumba, Spinning, Aerobic (diferite tipuri), Pilates, Stretching, Salsa, Kangoo Jump, Tennis, Mountainbike Tours, tenis de masa, volei pe plaja, tras cu arcul, Water Polo, diverse sporturi de apa, sala fitness. Centru SPA cu sauna si hammam este de asemenea disponibil cat si 2 Sali de conferinte. De asemenea pentru bebelusi exista si o zona speciala Magic Mini Lounge unde mamele pot alapta copii.

Camere
Cele 368 de camere ale complexului sunt spatiose si cu modern mobilate. Aceste sunt impartite in 2 zone : zona verde si linistita a bungalow-urilor (Mood) si zona cladirii principale (Life).Tipuri camera
-> Camera Life standard cu balcon
-> Camera Life standard fara balcon
-> Camera Mood standard Dotari camera
Toate camerele prezinta podea de gresie sau covor, aer conditionat, TV satelit, telefon, mini bar (aprovizionat cu apa si bauturi racoritoare la sosire), seif(contra-cost), internet wi-fi (gratuit), grup sanitar cu articole de toaleta, dus sau cada si uscator de par.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie