Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CESARS TEMPLE DE LUXE HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ocalizare: Resortul se intinde pe o suprafata intinsa, direct pe plaja cu nisip si pietricele cu intrare lina in apa, la aprox 5 km distanta de Belek si aprox 5 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati camere:
Construit in anul 1995, suprafata totala - 200 000 m2, ultima renovare a avut loc in anul 2011. Hotelul are o cladire cu 5 nivele Main Building si 40 de cladiri cu 2 nivele Villa.

Main building:

180 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2 pers., 25m2);

90 family suite cu o camera (max. 3+1 pers., 50 m2, servicii VIP);

16 king suite cu doua camere (vedere la mare, living, dormitor cu usa, baie cu jacuzzi si dus, max. 6 pers., 98 m2, servicii VIP).

Villas:

241 villa standard room (max. 3 pers., 35 m2);

72 villa family room cu o camera (french bed si un pat supraetajat, max. 4 pers., 35 m2).

Camerele sunt amenajate confortabil cu telefon, TV, seif contra cost, minifrigider, aer conditionat, föhn, baie/wc, balcon.

Facilitati hotel:
Hotelul modern este format din cladirea principala cu 5 etaje si mai multe cladiri anexe. Printre facilitati se numara: mai multe lifturi, lobby-bar, salon TV, magazine, frizerie, restaurant principal, 5 restaurante a-la-carte (cu rezervare), baruri, discoteca, piscina interioara, piscina exterioara cu apa dulce si bazin separat pentru copii cu sezlonguri, umbrele si prosoape incluse in tarif, bar la piscina.

Sport: teren de tenis, tenis de masa, darts, basket, sala de fitness, sauna si hamam incluse in tarif. Contra cost: noctura si echipamentul de tenis, biliard, masajele.

Divertisment:
animatie usoara ziua si ocazional seara.

Pentru cei mici: miniclub 4-12 ani, loc de joaca, patuturi incluse in tarif.

All Inclusive: mesele principale tip bufet, brunch, snack-uri pe tot parcursul zilei, dupa-amiaza cei, cafea si prajituri, supa de la miezul noptii, bauturi alcoolice si non-alcoolice intre 10:00-24:00 (in discoteca pana la ora 02:00), realimentare zilnica a minibarului cu 1 sticla de apa.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie