Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Belconti Resort este situat la 1 km de Belek, la 30 km de aeroport si 40 km de orasul Antalya.

Facilitati
Toate camerele au baie cu cada, dus, uscator, A/C centralizat, telefon direct, mocheta in camerele din cladirea principala, gresie in cele din vile, mini bar, seif, TV satelit si canale de muzica, balcon, camere cu vedere la mare sau la gradina.

Activitati
Piscine in aer liber si interioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, tenis de masa, baschet, volei, mini golf, sporturi nautice nemotorizate - toate sunt gratuite. Cu plata sunt: centrul Wellness, masajul, sporturile motorizate, nocturna, echipamentele si lectiile de tenis, biliardul.

Alte facilitati
Restaurant principal cu terasa pentru bufet deschis, 2 restaurante À la Carte cu specific turcesc, italian, 4 baruri in cadrul complexului hotelier, snack bar si restaurant la piscina, centru SPA, 2 piscine exterioare, o piscina interioara, 3 tobogane, 6 Sali de conferinta, centru comercial, cabinet medical.Cu plata sunt: baby sitting, doctor, spalatorie, coafor, magazine, rent a car, internet cafe si jocurile pe calculator.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie