Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE VILLAS BY CORNELIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel situat la 35 km de aeroportul Antalya si la 45 km de centrul orasului Antalya, la 2 km de localitatea Belek, intre hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si clubul Cornelia Golf, la 500 m de plaja proprie.

Deschiderea hotelului - anul 2013, suprafata totala - 32 000 m2.

Hotelul are 33 cladiri cu 2 nivele Azure Villas (toate au iesire la piscina comuna cu apa de mare).

Azure Villas (vedere la piscina si padure): 26 Azure Villa cu 2 nivele tip 1 - cu doua dormitoare (tip A: la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, terasa, la al doilea nivel - 2 dormitoare cu usa, 2 bai: una cu jacuzzi si dus, cealalta cu cada si dus; tip B: la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa, la al doilea nivel - dormitor cu usa, baie cu jacuzzi si dus, max. 5 pers., 180-230 m2, servicii VIP); 7 Azure Villa cu 2 nivele tip 2 – cu trei dormitoare (la primul nivel - living cu mini-bucatarie si bar, dormitor cu usa, baie cu cada si dus, terasa; la al doilea nivel - doua dormitoare cu usa, 2 bai: o baie cu jacuzzi si dus, cealalta cu cada si dus, max. 7 pers., 220-310 m2, servicii VIP). *Una dintre vile are un nivel si este destinata persoanelor cu dizabilitati. *Pentru toate vilele in ziua sosirii se ofera: express check-in, flori, platou de bun venit, o sticla de vin spumant si una de vin rosu, whisky si vodca, in functie de conditiile de vreme - prosop umed/incalzit; suplimentari periodice - fructe, dulciuri turcesti, alune si ciocolata, turndown service, meniu de perne, masa de calcat si fier de calcat, pe timp de ploaie - umbrele si impermeabile. *Pentru copii 2 - 12 ani: incalzitor pentru sticla, cada pentru copii, scaun pentru copii la baie, jucarii-surprize, baby phone si carucior (in functie de disponibilitate), in minibar Neskquik si lapte, alimentatie pentru copii Hipp sau Milupa (in restaurant), fulgi de porumb.

Dotari camere: jacuzzi sau cada foehn cantar halat si papuci aer conditionat centralizat televizor telefon minibar (bauturi racoritoare, bere, lapte - se suplimenteaza zilnic, gratuit) ceainic electric (set de ceai si cafea) seif (gratuit) pardoseala - marmura si mocheta terasa curatenie in camera - zilnic schimbarea lenjeriei - 3 ori/saptamana (la solicitare, zilnic) room service (24h, meniu special, gratuit) internet WiFi (gratuit) Restaurant: restaurant Azure - comun meniu dietetic meniu vegetarian a la carte meniu ("De la Chef" - contra cost) bar Azure - comun (07:00 - 24:00) 4 piscine exterioare cu zone pentru copii si apa de mare (o piscina la 7-8 vile)

Servicii exclusive pentru turistii cazati in complexul Cornelia Azure Villas: *Turistii Azure Villas pot beneficia de toate serviciile hotelului Cornelia Diamond Golf Resort & Spa. *Pentru turistii Azure Villas se ofera transfer gratuit intre hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Azure Villas. *Acces gratuit zona VIP de pe plaja, pavilioane pe plaja - contra cost. *Prioritate la rezervarea restaurantelor a la carte de la hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa. *Prioritate la rezervarea serviciilor centrului SPA Crassula; oferirea unui discount de 10% la toate serviciile contra cost din centrul SPA.

*Lectii individuale de yoga, masaj si diverse tratamente cosmetice (contra cost, conform meniului special din camera).

*Folosirea gratuita a serviciilor spalatoriei (fara curatatorie chimica) si a pachetelor interactive (Blue Ray DVD). *Cadouri la check-out - halate brodate cu initialele turistilor. *Acces la serviciile majordomului (09:00 - 23:00, contra cost).

*Acces gratuit la terenul de tenis (cu rezervare prealabila). *Golf gratuit (cu rezervare prealabila).

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Teren/cursuri de GOLF

Locatie