Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Asteria Belek


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotel Club Asteria Belek a fost construit in anul 1994, are suprafata totala de 125000 mp, ultima renovare - 2006. Hotelul dispune de 12 cottage-uri de 2 si 3 etaje (toate camerele au vedere la gradina):

• 255 standard room (dintre care 20 camere pentru nefumatori, 5 camere pentru invalizi, max. 2+2 pers.);

• 109 family room cu 2 dormitoare (unul cu french bed, altul cu twin bed + sofa, baie cu cada; terasa, balcon sau balcon standard deluxe room, situate la 1 sau 2 etaj, max. 3+2 pers., 46 mp).


Localizare


Hotel Club Asteria Belek este situat la 40 km de aeroportul orasului Antalya, la 6 km de localitatea Kadrie, pe malul marii.


Dotari camere


Baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, balcon/ terasa, mini-bar ( bauturi racoritoare zilnic, gratuit), seif gratuit.


In camera se face curatenie zilnic, asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.


Facilitati hotel


Hotel Club Asteria Belek va pune la dispozitie un restaurant principal, meniu dietetic, vegetarian, 3 restaurante a la carte ( turcesc, italian, chinezesc, cu rezervare, gratuit o singura data), 4 baruri, 2 piscine exterioare, 2 tobogane de apa, cabinet medical, centru comercial, coafor, rent-a-car, spalatorie, parcare, program de animatie, muzica live, discoteca, sauna, baie turceasca, sala fitness, aerobic, aqua-aerobic, step, volei pe plaja, mini-fotbal, tir cu arcul, tenis de masa, darts, cinema, canoe, hidrobicicleta, squash, 4 terenuri de tenis, inchiriere echipament tenis, internet wireless in zonele publice (gratuit).




Servicii cu plata: masaj, teren golf ( 1 km de la hotel), diving, jocuri video, perete pentru alpinism, biliard, cursuri de tenis si diving, nocturna teren tenis si Squash, sporturi acvatice cu motor, internet-cafe.


Facilitati copii


Piscina, bufet, 1 tobogan de apa, teren de joaca, mini-club, junior-club(12-16 ani, high-season), mini-disco, carucior (contra-cost), baby-sitter(rezervare)


Plaja


Plaja: proprie, pietris marunt (are chei). Sezlonguri, saltele, umbrele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.


Tip masa


High class all inclusive


Alte informatii


Unul dintre cele mai bune hoteluri pentru vacantele familiilor cu copii, cu mult spatiu verde si numeroase facilitati pentru copii. Dispune de un perete pentru alpinism.


Animalele de companie nu sunt acceptate.