Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMA'S BELEK HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Armas Hotel Belek 5* se află langa malul marii in Belek si ofera o zona de plaja privata, fiind situat la doar 2 km de centrul orasului.

Facilitati hotel: Unitatea de cazare pune la dispozitie: aer conditionat, restaurant, bar, seif, minibar, sala de fitness, 3 piscine in aer liber, un centru spa si de wellness, sauna, baie turceasca, etc.

Facilitati camere: Armas Hotel Belek are un total de 367 camere standard si apartamente de familie.

Camera dubla standard: Se gasesc intr-un numar de 229, au 26 mp si sunt formate dintr-o camera cu un pat dublu matrimonial sau 2 paturi twin separate.
Camera tripla standard: Se gasesc intr-un numar de 82 de camere, au o suprafata de 36 mp. Are in dotare un pat dublu matrimonial si un pat single.
Camera tip bungalow: Hotelul dispune de 36 camere, avand o suprafata totala de 26 mp si pot avea un pat dublu matrimonial sau 2 paturi twin separate.
Camera tip family: Exista un numar total de 20 camere, are o suprafata de 40 mp si au in componenta 2 dormitoare si un living.

Toate camere dispun de: baie proprie complet utilata, tedector de fum, seif, televizor, telefon, mini bar, uscator de par, etc.

Restaurant: Pune la dispozitie mancaruri din bucataria internationala si locala in forma de bufet suedez.

Servicii de masa: Hotelul ofera servicii de masa in regim All Inclusive. La cerere, restaurantul serveste meniuri dietetice speciale.

Observatii: Nu sunt permise animalele de companie.

Facilitati

Piscină
Centru Spa & Wellness
Loc de joaca pentru copii

Locatie