Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: construit in 2005, renovat in 2013, cu o suprafata totala de 64.000mp, hotelul este situat pe plaja din Belek - Bogazkent, la 11 km de Serik si la 50 km de centrul Antalyei.

Facilitățile hotelului: restarantul principal, restaurante A la Carte (chinezesc, italian, mexican, turcesc), bar la piscina, bar pe plaja, lobby bar, cinema, magazine, club, internet cafe, spalatorie, sauna, hamam, baie cu aburi, cabinet medical, centru SPA, centru de infrumsetare, solar, masaj, piscina exterioara cu tobogane, piscina interioara cu jacuzzi, sala de fitness, hidrobicicleta, wind surf, aerobic, aqua gym, yoga, teren de tenis cu nocturna, baschet, volei de plaja, tenis de masa, darts, mini golf, fotbal, polo, jet ski, banana, parasailing, mini fotbal, biliard, bowling, mini club (4-6 ani), mini club (7-12 ani), teenage club (13-16 ani), mini disco, cinema pentru copii, restaurant pentru copii, aqua park pentru copii, sala de jocuri, bufet pentru copii, plaj privata (nisipoasa, cu ponton; umbrelele si sezlongurile sunt oferite gratuit).

Facilitati camere: 477 camere, dispuse in 7 cladiri cu 4 etaje; dotate cu: baie, uscator de par, seif, telefon direct, balcon, TV, mini-bar, AC, pardoseala cu mocheta, acces internet Wi-Fi, halate si papuci de baie

Facilitati pentru copii: gradinita, Mini Disco, piscine pentru copii, tobogane, scaunele pentru masa.

Fara plata : fresh la micul dejun, baie turceasca, baie cu aburi, sauna, Wi-Fi.

Cu plata : internet cafe, baby sitter, baby car, room service, spalatorie, salon de jocuri, doctor, bauturi alcoolice de import intre 24:00 si 12:00.

Servicii contra cost: bauturi premium locale sau de import, room service, carucioar pentru copii, sporturi nautice motorizate (ski jet, banana, parasailing), terenuri de sport cu noctura, centru spa si de infrumusetare (solar, masaje, peeling, terapie balneo), doctor, coafor, sala de jocuri, internet cafe, bowling, biliard, play station, centru comercial, spalatorie.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie