Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Expro


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul dispune de 50 locuri de cazare, repartizate in 4 apartamente, 18 camere duble si 6 camere single.
Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 80 locuri, doua baruri cu o capacitate totala de 65 locuri si un salon de servire a micului dejun cu o capacitate de 50 locuri.
Hotelul detine o baza de tratament cu o capacitate de cca. 120 pacienti, fiind dotat cu cabinete de kinetoterapie, electroterapie, parafina, masaj, dus scotian, impachetari cu namol, bai galvanice, sala de fitness, sauna, piscina acoperita cu apa sarata.
Hotelul are in dotare terenuri de tenis, baschet, volei, piscina acoperita cu apa sarata, piscina in aer liber,sala de fitness,sauna, existand si posibilitatea efectuarii unor excursii in zona etc.
In cadrul hotelului va oferim o gama vasta de servicii cum ar fi: room service, vanzarea de ilustrate, ziare, articole de stricta necesitate, inchirieri jocuri distractive, comisioner, spalat-calcat lenjerie, pastrarea obiectelor de valoare, servicii de xerox si fax, inchiriere echipament sportiv. Toate aceste servicii sunt astfel imbinate incat sa va ofere un sejur deosebit.