Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL BALVANYOS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Balvanyos Resort este situat pe DN 11C intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc. Facilitati hotel: camere duble standard si superioare, junior suite, apartamente, 3 restaurante (Fork, Forest, Gastro Lab), terasa, lobby bar, Grand Santerra Spa (piscina exterioara si piscina interioara wellness cu apa de izvor, bazin cu hidromasaj cu apa sarata, bazin cu hidromasaj cu apa de izvor, bazine kneipp, piscina pentru copii, sauna ruseasca, camera salina, masaj, sala de fitness, Spa Café, zona de relaxare), parc de aventura, zid de escalada, tir cu arcul, miniferma de animale, teren multifunctional de sport, tenis de masa, biliard, darts, Wi-Fi in spatiile comune, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: minibar, TV, baie proprie cu dus, seif, Wi-Fi. Camerele duble superioare si apartamentele cu 2 dormitoare au balcon.
Descriere camere:
minibar, TV, baie proprie cu dus, seif, Wi-Fi. Camerele duble superioare si apartamentele cu 2 dormitoare au balcon.
Descriere facilitati:
camere duble standard si superioare, junior suite, apartamente, 3 restaurante (Fork, Forest, Gastro Lab), terasa, lobby bar, Grand Santerra Spa (piscina exterioara si piscina interioara wellness cu apa de izvor, bazin cu hidromasaj cu apa sarata, bazin cu hidromasaj cu apa de izvor, bazine kneipp, piscina pentru copii, sauna ruseasca, camera salina, masaj, sala de fitness, Spa Café, zona de relaxare), parc de aventura, zid de escalada, tir cu arcul, miniferma de animale, teren multifunctional de sport, tenis de masa, biliard, darts, Wi-Fi in spatiile comune, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Balvanyos Resort este situat pe DN 11C intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc.