Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Novotel Benoa Bali

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este la 2 minute pe jos față de plajă. Novotel Bali Benoa se află la marginea peninsulei Tanjung Benoa şi oferă vedere la plaja Tanjung Benoa. Novotel Bali Benoa se află la 25 de minute de mers cu maşina de staţiunea Kuta şi la 18 km de Aeroportul Internaţional Ngurah Rai.

Acest hotel în stil balinez pune la dispoziţie 3 piscine cu 2 căzi cu hidromasaj. Oaspeţii au la dispoziţie transfer gratuit de la/la centrul comercial Bali Collection. Accesul Wi-Fi este gratuit în camere şi în zonele publice. Oferă transfer de la/la aeroport şi parcare gratuită.
Novotel Bali Benoa pune la dispoziţie un centru de fitness, un teren de tenis şi masaje relaxante la spa. Restaurantul Uluwatu serveşte mic dejun tip bufet, iar restaurantul Cocos de lângă plajă oferă preparate internaţionale şi indoneziene. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie room service nonstop şi 3 baruri de la care pot comanda gustări şi băuturi.

Camerele de la Novotel Benoa sunt decorate elegant cu accesorii din lemn de culoare închisă şi oferă fie balcon privat, fie vedere la grădina tropicală. Unităţile de cazare sunt bine utilate, oferind TV prin satelit, seif şi zonă de relaxare.

Servicii incluse:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Bali - Bucuresti;
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
Mesele mentionate in program: 9 Mic dejun;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7

Servicii neincluse:
Early check-in, late check-out

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Mini Bar

Locatie