Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALICE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Alice este situat in zona centrala a statiunii Baile Olanesti, la 100 de metri de Aleea Izvoarelor - punctul central de atractie al Olanestilor. Facilitati hotel: 14 camere duble si 2 apartamente, restaurant (42 locuri), bar de zi cu terasa, baza de tratament, sauna, sala de fitness, sala de conferinte (32 locuri), internet, masa de biliard, jocuri (table, rummy, sah, carti de joc), parcare pazita. Facilitati camere: balcon, baie proprie, minibar, telefon, TV, AC.
Descriere camere:
balcon, baie proprie, minibar, telefon, TV, AC.
Descriere facilitati:
14 camere duble si 2 apartamente, restaurant (42 locuri), bar de zi cu terasa, baza de tratament, sauna, sala de fitness, sala de conferinte (32 locuri), internet, masa de biliard, jocuri (table, rummy, sah, carti de joc), parcare pazita.
Locatie:
Hotelul Alice este situat in zona centrala a statiunii Baile Olanesti, la 100 de metri de Aleea Izvoarelor - punctul central de atractie al Olanestilor.