Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Turist Suior


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul este situat in judetul Maramures, la numai 18 km de municipiul Baia Mare, la poalele Muntilor Gutai, la o altitudine de 668 m, in mijlocul unui peisaj natural mirific. Facilitati complex: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, check-in/check-out express, sala de fitness, sala de conferinta, asistent personal, centru Spa si wellness, sauna, solar, jacuzzi, masaj, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, pastravarie, room service, camere pentru nefumatori, masina de spalat, umbrele de soare, parcare gratuita, internet wireless gratuit. Complexul are o capacitate totala de 53 ce camere dispuse in cele 3 minihoteluri din Șuior Bază: IZA, MARA, IGNIȘ. Cele 3 corpuri ofera: 7 camere cu un pat, 24 camere cu două paturi (twin), 14 camere cu pat matrimonial si 8 apartamente. Facilitati camere: baie cu dus, TV LCD, telefon, minibar, uscator de par, balcon/terasa, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu dus, TV LCD, telefon, minibar, uscator de par, balcon/terasa, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, check-in/check-out express, sala de fitness, sala de conferinta, asistent personal, centru Spa si wellness, sauna, solar, jacuzzi, masaj, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, darts, pastravarie, room service, camere pentru nefumatori, masina de spalat, umbrele de soare, parcare gratuita, internet wireless gratuit. Complexul are o capacitate totala de 53 ce camere dispuse in cele 3 minihoteluri din Șuior Bază: IZA, MARA, IGNIȘ. Cele 3 corpuri ofera: 7 camere cu un pat, 24 camere cu două paturi (twin), 14 camere cu pat matrimonial si 8 apartamente.
Locatie:
Complexul este situat in judetul Maramures, la numai 18 km de municipiul Baia Mare, la poalele Muntilor Gutai, la o altitudine de 668 m, in mijlocul unui peisaj natural mirific.
Indicatii auto:
Accesul spre Șuior este unul facil și se face pe DN 18, pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetul Marmației.