Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villas Yagoda


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

YAGODA VILLAS 3*

Categorie oficiala: 3 *.

Locatie: Villele Jagoda sunt situate la aproximativ 2km de centrul orasului Borovets si de la telegondola. Inconjurat de padure de pini, acestea sunt ideale pentru familii si pentru cei care se bucura de atmosfera confortabila de munte.

Cazare: Ultima renovare in 2007; cladire separata pentru receptie, cladire separata pentru restaurant si 40 vile din lemn stil finlandez, toate sunt pe nivel si parter.

Fiecare vila (2 paturi normale + 2 paturi suplimentare sau 4 paturi normale; max 4ad; suprafata aprox. 27 m.p) are o zona de living cu un pat dublu sau doua paturi; un mic dormitor cu doua paturi supraetajate sau doua paturi, separat de camera principala de o perdea; bucatarie (tacamuri/ustensile, plita, cuptor, frigider); incalzire centrala, TV prin satelit, telefon, parchet; baie cu dus; banca. Unele vile au o sauna.

Masa: mic dejun sau demipensiune.

Facilitati: Receptie in cladire separata, seif (cu plata) la receptie, acces Wi-Fi in zona receptiei (cu plata), sala de internet (cu plata), depozit de schiuri pentru echipamentul propriu (gratuit), Restaurantul "Yagoda" (o cladire separata).

Copii: Baby cot(la cerere, gratuit), scaunele speciale pentru copii in restaurantul (gratuit), loc de joaca pentru copii.

Servicii cu plata: Transport la telegondola & centrul statiunii ca pe programul hotelului; sala de internet, tenis de masa, fitness, sauna, etc.

Animale de companie: Acceptate cu confirmarea de catre hotel si la un cost suplimentar. Parcare: Parcare exterioara – gratuita pentru oaspetii hotelului.

Website-ul hotelului: www.borovetz-resort.com