Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM HOTEL GUINNESS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Guinness este asezat la poalele Muntilor Pirin, in statiunea Bansko, la 200 m de skilift.
Facilitati Camere: Hotelul are 38 de studiouri ( 35 mp ) cu pat dublu /matrimoniala sau 2 paturi twin, fotoliu extensibil. Apartamentele cu 1 dormitor au cca 50 mp, consta in dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, potrivit pt familii cu 2 adulti + 2 copii. Apartamentele au si zona pt servitul mesei, minibar, TV, telefon, baie cu cabina de dus si uscator de par. Apartamentele cu 2 dormitoare au cca 75 mp, 2 dormitoare si living cu canapea extensibila . Camerele dispun de TV, conexiune la Internet, telefon, o mica chicineta si o baie cu cada, telefon si uscator de par.

Facilitati Hotel: Hotelul dispunde de o sala de conferinte complet echipata cu 100 de locuri, lobby bar, restaurant, restaurant traditional ( mehana ) mese de biliard, mese de tenis, sala de Internet, piscina

Info parcare: Parcarea exterioara este gratuita, garaj : contra cost. GRATUIT: accesul la piscina, sauna, baie de aburi, shuttle bus pana la partie si inapoi, wireless in zonele publice.