Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Rhein este localizata in apropiere de Partia Sorica.

Pensiunea Rhein vine in intampinarea dorintelor turistilor printr-un numar de 16 camere.
Camerele sunt dispuse in trei corpuri de cladiri, fapt ce confera acestora o panorama deosebita asupra parcului de 2 ha.

Un lucru inedit si demn de mentionat este faptul ca fiecare camera in parte este denumita sugestiv dupa soiuri de struguri albi si rosii: Cabernet, Malbec, Shiraz, Merlot, Pinot, Iordana, Babeasca,Tamaioasa, Feteasca, Sauvignon, Chardonnay,Traminer, Semillon, Riesling, Muscat, Viognier.

Pensiunea dispune de 16 camere avand bai proprii. Toate unitatile sunt dotate cu TV prin cablu si au baie privata dotata cu cabina de dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Unele camere se bucura de vedere la munte si balcon.

CAMERA SINGLE
Camera este prevazuta cu pat apropiat de dimensiunea celui matrimonial, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum si o baie privat cu articole de toaleta gratuite, uscator de par.

CAMERA DUBLA
Camera este prevazuta cu pat matrimonial sau twin, in functie de necesitate, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum si o baie privata cu articole de toalet gratuite, uscator de par.

JUNIOR SUITE
Acest apartament este perfect pentru o vacanta la munte alaturi de familie!
Apartamentul este prevazut cu un dormitor cu pat matrimonial si o camer de zi, o canapea extensibila, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum si o baie privata cu articole de toaleta gratuite, uscator de par, papuci si halate de baie.

SENIOR SUITE
Acest apartament este perfect pentru a adauga putina relaxare calatoriei tale de business!
Apartamentul este prevazut cu un dormitor cu pat matrimonial si o camer de zi dotat cu semineu, o canapea extensibil, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, precum si o baie privat cu articole de toalet gratuite, usctor de pr, papuci si halate de baie.

De asemenea, unitatea dispune de doua saloane cu o capacitate de servire a mesei de 90 persoane.
La Restaurantul Rhein se pot servi meniuri variate, bazate pe gusturile si aromele bucatariei traditionale romanesti, a caror complexitate este data tocmai de bogatia si imaginatia ingredientelor.
Ingredientele ce caracterizeaza bucataria Restaurantului Rhein si care fac ca acesta sa fie locul ideal pentru servirea mesei sunt: mancarea facuta ca la mama acasa, caldura personalului, stilul clasic si elegant, ambianta placuta si intima a localului.

Sarea si piperul sunt date de locul unde este amplasat restaurantul - Pivnitele Rhein & Cie 1892 si de catre vinurile linistite si spumante de calitate inalta, produse de catre The Iconic Estate.

Oaspetii pot cumpara vin de la magazinul pensiunii. La un cost suplimentar, exista posibilitatea de a vizita hrubele si un mic muzeu care ilustreaza evolutia productiei de vin spumant.

Proprietatea asigura parcare privata gratuita.

Pensiunea Rhein este la 15 minute de mers pe jos de partia de schi Sorica si la 5 km de gara din Busteni.

Accesul animalelor de companie nu este permis.