Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAPA PLAZA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Certificat Traveller’s Choice – Trip Advisor Hotelul este un adevarat centru de vacante, menit sa ofere experiente memorabile. Ceea ce il deosebeste de alte hoteluri este pozitionarea sa in centrul statiunii Ayia Napa si conceptul „adulti”, intr-un spatiu modern si relaxant, completat de servicii ireprosabile.Website
http://napaplaza.com

Spa & Wellness
Centrul SPA are piscina interioara, sauna si ofera o gama de tratamente corporale si faciale, precum si masaj.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. Optional, se paote solicita supliment de pranz. De asemenea, exista posibilitatea de a servi masa in fiecare zi in alt restaurant („dine around”): de 3 ori pe saptamana bufet si de 4 ori pe saptamana A la carte (numai pentru sejururi de minim 7 nopti). Hotelul are un restaurant bufet, o terasa si un bar. Conceptul „dine around” include urmatoarele locatii ( o data pe saptamana) situate in imediata apropiere a hotelului: restaurantul „Cloister” – bufet tematic, restaurant „Platia Meze” – traditional greco-cipriot, „Cafe Central” – A la carte international, „Wasabi Sushi Bar” – A la carte japonex, restaurantul „Sale e Pepe” – A la carte italian.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara si interioara, club de noapte/DJ, scufundari, inchiriere biciclete, tenis de masa, biliard, centrul Spa si Wellness, sala de jocuri, centru fitness, teren de tenis.

Localizare
Hotelul este in centrul statiunii Ayia Napa, langa manastirea medievala. Cea mai apropiata plaja este la doar 400 m si in apropierea hotelului se afla diverse magazine de suveniruri, restaurante, cafenele si baruri. Statia de autobus se afla chiar in fata hotelului. Renumita plaja Grecian Bay este la 2 km.