Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAPA MERMAID


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos 8.9 Booking.com Certificat Traveller’s Choice Trip Advisor Hotelul cu multiple premii este unul dintre cele mai frumoase din Ayia Napa, oferind servicii si facilitati de lux. Situat intr-o locatie privilegiata a statiunii cosmopolite Ayia Napa, hotelul ofera oaspetilor sai ocazia de a fi la cateva minute de centrul statiunii si, in acelasi timp, de a se bucura ce plaja si apa cristalina. Hotelul este alegerea ideala pentru organizarea unei nunti, petrecerea lunii de miere sau pur si simplu pentru odihna si relaxare. Spa & Wellness
Centrul SPA are piscina interioara, sauna si jacuzzi, baie de aburi, masaj, coafura, frizerie, cosmetica, tratamente corporale si faciale.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. Optional, se poate solicita si supliment de pranz. Hotelul are un restaurant principal tip bufet pentru micul dejun, pranz si cina, un bar la piscina (10:00-18:00) si un bar in hotel (10:00-01:00

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara si interioara, scufundari, centru Spa, biblioteca, inchiriere biciclete, windsurfing, biliard, pescuit, centru fitness, teren de tenis cu nocturna, programe de divertisment seara.

Localizare
Hotelul se afla la 100 m de plaja Grecian. Centrul statiunii Ayia Napa este la cca 1 km, parcul acvatic Waterworld este la 9 km, iar aeroportul din Larnaca este la 58 km. Statia de autobus este chiar in fata hotelului. Exista autobuse directe spre Paralimni, Protaras, Larnaca si Nicosia.

Site Web
http://www.napamermaidhotel.com/