Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 50 hoteluri

Atena
Vacanta de vara

Locatie În centrul orașului Atena la 3 minute de mers pe jos de Plaka la 500 m de Acropole la 200 mi de Monastiraki la 20 km de aeroportul internațional El Venizelos AtenaRecomandari Locație convenabilă în centrul Atenei camere confortabile . . .

Atena
Vacanta de vara

Locatie Atena la 700 m distanta de Acropole la 50 m de stația de metrou Akropolis la 20 km de aeroportul internațional El Venizelos din AtenaNoul hotel a fost deschis în primăvara anului 2018Recomandari Un hotel modern situat lângă Acropole . . .

Vacanta de vara

Locatie Hotelul este situat in centrul orasului Atena la doar cativa pasi de Acropole la 30 km de Aeroportul Internațional El Venizelos si la 200 de metri de statia de metrou SingruRecomandari Hotel confortabil de tip boutique Grădină pe a . . .

Vacanta in Grecia
 | 
Vacanta cu copiii
 | 
Vacanta de vara

Locatie Cartierul istoric Plaka în apropiere de Acropole se află la 15 minute de mers pe jos de centrul Atenei la 250 m de stația de metrou Monastiraki și lângă piața de vechituriRecomandari Un hotel mic confortabil la câțiva pași de Acropo . . .

Vacanta de vara

Locatie Centrul Atenei lângă Piața Syntagma și Muzeul Benaki În apropiere de stația de metrou Syntagma Strada comercială Ermu popularul centru comercial Attica districtul Kolonaki cu magazine exclusiviste sunt situate în apropiereRecomandar . . .

Vacanta in Grecia
 | 
Vacanta cu copiii
 | 
Vacanta de vara

Locatie Amarilia Hotel este situat în Vouliagmeni la 20 minute cu masina de centrul Atenei si de aeroportRecomandari Stil modern o selecție de camere confortabile restaurant baruri piscină in aer liber internet servicii de calitate Aici vă . . .

Vacanta de vara

Locatie In Centrul Atenei foarte aproape de statia de metrou Platia Victorias si Muzeul National de Arheologie la 35 km de Aeroportul El Venizelos Clădire cu 7 etaje Recomandari Un hotel mic situat in centrul Atenei Stil simplist camere . . .

Atena
Vacanta in Grecia
 | 
Vacanta cu copiii
 | 
Vacanta de vara

Locatie Situat in Atena la 800 de metrii de Statia de Metrou Singru la 15 km de Muzeul Acropole si la 35km de aeroportul international El Venizelos din AtenaRecomandari Camere confortabile restaurant acces la internet sala de fitness servicii de cali . . .

Atena
Vacanta in Grecia
 | 
Vacanta cu copiii
 | 
Vacanta de vara

Locatie Atena la 17 km de noul Muzeu Acropole la 38 km de aeroportul El Venizelos AtenaRecomandari Hotel modern o varietate de camere confortabile restaurant bar acces la internetCopyryght mouzenidiscomDescriere camere Total 108 camere Superior Room . . .

Atena
Vacanta de vara

Locatie Atena la 300 m de centrul cultural Onasi la 2 km de Muzeul Acropolei la 35 km de aeroportul internațional El Venizelos AtenaRecomandari Hotel modern situat în centrul orașului camere confortabile restaurant bar internetCopyryght mou . . .

Atena
Vacanta de vara

Locatie Centrul Atenei lângă Piața Omonia la 300 de metri de antica agora la 22 km de aeroportul internațional El VenizelosRecomandari Apartament spațios confortabil în centrul Atenei Camere confortabile cu bucătărie internetCopyryght mouze . . .

Vacanta de vara

Locatie În centrul Atenei pe strada Singru Karaiskaki la 15 min de portul Pireu la 30 km de Aeroportul Internațional El Venizelos din AtenaRecomandari Hotel modern în centrul Atenei cu facilitate multiple restaurant bar sală de conferințe a . . .

Vacanta de vara

Locatie Centrul Atenei la 300 m de stația de metrou 'Monastiraki' la 33 km de aeroportul El Venizelos Se compune dintr-o clădire cu șapte etajeRecomandari Un mic hotel urban Se remarca prin simplitatea stilului acces la internet bar și serv . . .

Vacanta in Grecia
 | 
Vacanta cu copiii
 | 
Vacanta de vara

Locatie În centrul orașului Atena lângă Piața Omonia la 28 km de Aeroportul Internațional El Venizelos Recomandari Hotel rafinat în centrul Atenei Camere confortabile restaurant bar acces la internet servicii de calitateCopyryght mouzenidis . . .