Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 50 hoteluri

Atena, Grecia

Locatie În centrul orașului Atena la 3 minute de mers pe jos de Plaka la 500 m de Acropole la 200 mi de Monastiraki la 20 km de aeroportul internațional El Venizelos AtenaRecomandari Locație convenabilă în centrul Atenei camere confortabile . . .

Atena, Grecia Vezi locatia pe harta
Vacanta cu copiii

Locatie Cartierul istoric Plaka în apropiere de Acropole se află la 15 minute de mers pe jos de centrul Atenei la 250 m de stația de metrou Monastiraki și lângă piața de vechituriRecomandari Un hotel mic confortabil la câțiva pași de Acropo . . .

Atena, Grecia Vezi locatia pe harta
Vacanta cu copiii

Locatie Amarilia Hotel este situat în Vouliagmeni la 20 minute cu masina de centrul Atenei si de aeroportRecomandari Stil modern o selecție de camere confortabile restaurant baruri piscină in aer liber internet servicii de calitate Aici vă . . .

Atena, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie În centrul Atenei la 500 m de Omonia cea mai apropiată stație de metrou este Omonia la 30 km de aeroport El VenizelosRecomandari Hotel economic de oraș Stil simplist locație convenabilă servicii de calitateDescriere camere Total 60 . . .

Atena, Grecia
Vacanta cu copiii

Locatie Situat in Atena la 800 de metrii de Statia de Metrou Singru la 15 km de Muzeul Acropole si la 35km de aeroportul international El Venizelos din AtenaRecomandari Camere confortabile restaurant acces la internet sala de fitness servicii de cali . . .

Atena, Grecia
Vacanta cu copiii

Locatie Atena la 17 km de noul Muzeu Acropole la 38 km de aeroportul El Venizelos AtenaRecomandari Hotel modern o varietate de camere confortabile restaurant bar acces la internetCopyryght mouzenidiscomDescriere camere Total 108 camere Superior Room . . .

Atena, Grecia

Locatie Atena la 300 m de centrul cultural Onasi la 2 km de Muzeul Acropolei la 35 km de aeroportul internațional El Venizelos AtenaRecomandari Hotel modern situat în centrul orașului camere confortabile restaurant bar internetCopyryght mou . . .

Atena, Grecia

Locatie Centrul Atenei lângă Piața Omonia la 300 de metri de antica agora la 22 km de aeroportul internațional El VenizelosRecomandari Apartament spațios confortabil în centrul Atenei Camere confortabile cu bucătărie internetDescriere camer . . .

Atena, Grecia Vezi locatia pe harta

Locatie Centrul Atenei la 300 m de stația de metrou 'Monastiraki' la 33 km de aeroportul El Venizelos Se compune dintr-o clădire cu șapte etajeRecomandari Un mic hotel urban Se remarca prin simplitatea stilului acces la internet bar și serv . . .

Atena, Grecia Vezi locatia pe harta
Vacanta cu copiii

Locatie În centrul orașului Atena lângă Piața Omonia la 28 km de Aeroportul Internațional El Venizelos Recomandari Hotel rafinat în centrul Atenei Camere confortabile restaurant bar acces la internet servicii de calitateCopyryght mouzenidis . . .