Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNIS HOTEL SU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie: Situat în Konyaaltı, în centrul orașului Antalya, Hotel SU oferă oaspeților săi o experiență impresionantă ca hotel de oraș de 5 stele. Facilitate hotel: Restaurante: Restaurant principal, Restaurant Lounge, Restaurant Moonlight, Restaurant Sushi, Restaurant la piscina SU Cafe Baruri: Bar la piscina, Lounge bar, Moonlight bar pe terasa Activități si sporturi: Aquagym, Tenis de masă, Terenuri de Tenis (este necesară rezervarea prealabilă pentru al 2-lea teren). Shopping center: Coafor, Magazin, Atelier Foto, Boutique, Închiriere Mașini (Concierge) Facilitate camera: Telefon cu Apelare Directă, Aer condiționat Central, Televizor LCD cu Satelit, Uscător de Păr, Seif Electronic, Baie cu Duș, Opțiuni de Iluminare, Balcon (9m2/pat dublu, Cuier pentru haine), Pat francez sau Paturi Twin, Minibar, Serviciu în cameră 24 de ore, Sistem de Alarmă de Incendiu, Halat de Baie, Papuci, Cana cu ceainic, Set pentru Ceai și Cafea, Wi-Fi.

Localizare

Hotelul este localizat in Antalya, la 18 km de aeroport si la 1.5 km de centrul orasului Antalya, la 1 km de Migros Shopping Mall.

Facilitati hotel

Acest hotel se afla intr-o cladire cu design minimalism care pune la dispozitie o piscina exterioara si o piscina interioara, atat pentru adulti cat si pentru copii, aqualand. Restaurantul principal serveste diferite preparate locale si internationale in stil bufet. Pe langa resturantu principal hotelul mai detine si un restaurant a la carte cu specific japonez. Centru SPA ofera servicii exclusiviste de masaj, sauna si baie turceasca.

Gratuit: centru fitness, piscine, umbrele, sezlonguri, saltele la piscine, kind club (4-12 ani), camera de jocuri, la cerere si in limita disponibilitatii patut bebe, scaun de masa copil in cadrul restaurantului, scaun cu rotile.
 
Contra cost: sali de conferinta, minibar, room srervice, masaje si tratamente SPA, spalatorie/curatatorie, aerobic, servicii medicale, magazine si in limita disponibilitatii baby sitting, late check-out.

Facilitati camera

Camerele sunt moderne si dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par, set ceai/cafea si minibar.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )