Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OZKAYMAK FALEZ HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Ozkaymak Falez este situat la 11 km de aeroport si la 1 km de centrul orasului Antalya, la 250 m, peste drum, de plaja publica.

Facilitati: 1 restaurant principal, 1 restaurant a la carte international, pe parcursul sejurului, o data - gratuit), 4 baruri, 2 piscine exterioare, o piscina acoperita, un topogan de apa (pentru adulti), cabinet medical, Centru SPA, parcare, 8 sali de conferinte (pentru 60 - 100 pers.); iar pentru copii ofera piscina, loc de joaca, mini-club (de la 4 - 11 ani) si baby-sitter.

Servicii gratuite: Sauna, jacuzzi, baie turceasca, fitness, aerobica, gimnastica acvatica, tenis de masa, darts, internet-cafe, program animatie, muzica live, 4 terenuri de tenis, sala TV, discoteca (intrarea).

Servicii contra cost: Masaj, nocturna teren tenis, lectii de tenis, inchiriere rachete si mingi de tenis, biliard, discoteca (bauturi), sporturi acvatice (pe plaja).

Plaja: La 250 m de la plaja, publica, pietris. La fiecare ora circula un shuttle spre plaja (gratuit). Umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.

Servicii la piscina: Umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit.

All inclusive - bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, cina tarzie, bauturi alcoolice si racoritoare locale, restaurante A’ la Carte cu rezervare in prealabil, o data pe sejur. Nu sunt incluse: bauturile de import, room service, inghetata, sucuri naturale, cafea turceasca, bauturile imbuteliate si toate serviciile de alimentatie dupa ora 24.00.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie