Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL FALCON


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Club Hotel Falcon este situat pe malul inalt al marii la 17 km de aeroportul Antalya, la 5 km de centrul orasului. Construit in anul 1993, ultima renovare - 2009.
In cartierul Lara, la 5 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroport.

Cazare
Hotelul dispune de 275 dintre care 265 camere standard, 8 camere family si 2 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt prevazute cu balcon sau balcon frantuzesc, parchet laminat, sistem electronic de blocare, tv, telefon cu linie directa, minibar (bauturi racoritoare - o data la sosire gratuite, suplimentare contra cost), aer conditionat/split, baie (dus), uscator de par, seif (fara plata). Curatenie in camera si schimbarea prosoapelor se face in fiecare zi, iar schimbarea lenjeriei la 2 zile. Patutul pentru copii este disponibil la cerere. Toate camerele sunt de nefumatori. Check in 14:00, check out 12:00.
Camera standard - are o suprafata de 22 mp si are 1 pat matrimonial sau 2 paturi single si un fotoliu, pot fi cazati maxim 3 adulti.
Camera Family - are o suprafata de 29 mp si este formata din 2 camere cu usa, 1 dormitor cu paturi suprapuse. Pot fi cazati maxim 3+1 pers.

Facilitati

Restaurantul Panorama principal cu bufet deschis, mic dejun, pranz si cina, Snack Restaurant.
1 restaurant A`La Carte - (specific turcesc) deschis de doua ori pe saptamana cu rezervare in prealabil, o masa gartuit / sejur.
Bauturile alcoolice imbuteliate de import si locale in restaurantele A`La Carte se platesc.
Baruri: la piscina, discoteca si pe plaja.

Plaja si piscine
Plaja de pietricele si platforma. Se coboara 152 trepte pana la plaja. Umbrelele, sezlongurile, saltele, dusul si prosoapele sunt fara plata.

Sporturi si Activitati

Aerobic, gimnastica in apa, spectacole seara si muzica live (de 6 ori pe saptamana); Club copii: animatie copii, miniclub &disco, loc de joaca copii (04 - 12 ani); Piscina exterioara (193 mp ), piscina copii (34 mp ), Aqua Park cu 2 tobogane (57 mp ), piscina interioara (incalzita 68 mp ); Umbrelele, saltelele, sezlongurile si prosoapele sunt fara plata, la piscina.
Fara plata: teren tenis, tenis de masa, volei, fitness center, dart, gimnastica, mini fotbal de plaja, aerobic, baie turceasca, sauna, baie de aburi.
Cu plata: scoala de scufundari, nocturna, rachete tenis, masaj, spalatorie, telefon/fax, cafea turceasca, magazine, babysitter.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie