Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Este situat în centrul oraşului Antalya. Cea mai apropiată staţie de autobuz este la 80 de metri de Hotelul Cender, iar Poarta lui Hadrian este la 1,3 km.

Facilitati camere: Cender Hotel oferă camere cu un balcon privat, cu vedere panoramică la Marea Mediterană. Camerele cu aer condiţionat de la Cender au un interior contemporan. Toate camerele sunt dotate cu Wi-Fi gratuit, TV prin satelit, un minibar şi o baie privată.

Facilitati hotel: Printre facilităţi se numără o piscină în aer liber şi una pentru copii. Oaspeţii pot beneficia de un masaj relaxant la Hotelul Cender. Alte facilităţi de wellness includ o baie tradiţională turcească, o saună şi un centru de fitness. Restaurantul Hotelului Cender oferă mâncăruri turceşti autentice, precum şi preparate culinare cu specific internaţional. Oaspeţii pot savura un cocktail exotic la discoteca sau barul hotelului. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie