Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARUT HOTELS AKRA & AKRA PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul Akra Park Barut este situat în centrul orașului Antalya, la doar 300 de metri de coasta mediteraneană. Hotelul Akra Park este situat la 15 km de Aeroportul Antalya.

Facilitati camere:

Cele 58 camere sunt impartite pe 5 etaje astfel: 48 Park Deluxe Room Sea View (fara balcon, max. 3 persoane, 28 mp) si 10 Park Deluxe Suite Sea View (max. 3 persoane sau 2+2 pers., 32 mp). Camerele de la Hotelul Akra Park Barut au mobilier modern din lemn și o zonă de relaxare cu TV prin satelit. Dotari camere: aer conditionat, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, halat, papuci, wifi, seif. Unele camere au un balcon mobilat, cu vedere la mare.

Facilitati hotel:
Oaspeţii pot savura o gamă largă de preparate din bucătăria turcească și internațională la numeroasele opțiuni de luat masa ale hotelului, printre care restaurantul principal, restaurantul gourmet, braseria, barul de la piscină, barul din hol, snack barul și patiseria. Oaspeții beneficiază gratuit de facilitățile oferite de Hotelul Akra Barut. Acestea se află la doar 5 minute de mers pe jos şi includ o baie turcească, o piscină interioară şi una în aer liber, un centru de fitness şi acces la plajă. Hotelul oferă parcare privată. Activităţile de agrement disponibile în apropiere includ bowling şi sporturi acvatice.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Wi-Fi

Locatie