Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARGOS HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul istoric se află la doar 250 de m de o plajă cu nisip, într-o zonă centrală în Antalya. Aeroportul Antalya (AYT) este la aproximativ 11 km.

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Printre avantajele unora dintre spațiile de cazare se numără o frumoasă priveliște spre mare. În camerele amenajate cu mochetă este disponibil un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Clienții sunt mereu la curent cu ce se întâmplă datorită ziarelor cotidiene aflate la dispoziție. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.


Clienților le stau la dispoziție 4 Suite Junior, suite, 23 de camere single și 6 camere duble. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare.