Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACROPOL BEACH HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.acropolbeach.com Localizare: Hotelul este situat in regiunea Konyaalti, la 3 km distanta de centrul orasului si 15 km fata de aeroportul din Antalya. Cazare : Numar total de camera 50. Camerele sunt standard (2+1 pax), toate camerele sunt cu vedere la mare sau munte, unele sunt fara balcon, dispun de baie private, dus si uscator de par,aer conditionat tip split, telefon, mocheta, mini bar (Contra cost), seif ( contra cost), tv satelit si canale muzicale. Servicii: All inclusive: bufet deschis pentru mic dejun, dejun si cina, cafea si prajituri dupa amiaza, supa la miezul noptii, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice pana la ora 22.00.Nu sunt incluse: sucuri de fructe fresh, inghetata, bauturile de import. Demi pensiune: mic dejun si cina tip bufet. Restul serviciilor sunt contra cost. Facilitati: Restaurantul principal pentru mic dejun si cina, lobby bar, mini bar, seif, telefon, internet, jocuri pc, room service, servicii medicale contra cost. Plaja : Plaja se gaseste peste drum, cu pietricele (umbrelute si sezlong-uri gratuite pe plaja hotelului). Sport si divertisment: Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, fitness, baie turceasca,sauna,Jacuzzi,masaj,tenis de masa, sporturi nautice contra cost.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Konyaalti, la 3 km distanta de centrul orasului si 15 km fata de aeroportul din Antalya.